Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η πιο ακριβή MV Agusta που μπορείς να αγοράσεις σήμερα

Ελλάδα 13:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πιο ακριβή MV Agusta που μπορείς να αγοράσεις σήμερα

NEWSMOTO

Αυτή είναι η πιο ακριβή MV Agusta που μπορείς να αγοράσεις σήμερα

NEWSMOTO

Ο τιμοκατάλογος της MV Agusta επιβεβαιώνει τον τίτλο premium της εταιρείας από το Βαρέζε.

Advertisement
Advertisement

Αν ρίξεις μια ματιά στον τιμοκατάλογο της MV Agusta θα επιβεβαιώσεις ότι οι ιταλικές μοτοσικλέτες δεν έχουν χαρακτηριστεί τυχαία οι «Ferrari των δύο τροχών». Τα μοντέλα της MV Agusta δεν είναι πολλά, ωστόσο είναι μοναδικά τόσο σε σχεδιασμό, όσο και σε απόδοση… και φυσικά σε τιμή.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσωπεία της MV Agusta στη χώρα μας, κάτι που ήταν αναμενόμενο από την στιγμή που μεγάλο μέρος της ιταλικής μάρκας έχει περάσει στον έλεγχο του Ομίλου Pierer (KTM, Husqvarna, GasGas).

Advertisement
Advertisement

Οι μοναδικές ιταλικές μοτοσικλέτες αναμένονται το επόμενο διάστημα να φτάσουν στο κατάστημα Efthimiou Moto και ήδη η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ έδωσε στη δημοσιότητα τον τιμοκατάλογο των μοντέλων της MV Agusta στην Ελλάδα. Ανάμεσα στις κλασικές Brutale, τις Superveloce και τις F3, δεν μπορεί να μην διακρίνει κάποιος την μία και μοναδική Rush.

Πρόκειται για ένα απίστευτο cafe racer που σχεδίασε πριν από έναν περίπου χρόνο η MV Agusta και αποφάσισε τελικά να βάλει στην παραγωγή. Εκτός από τον ανεπανάληπτο σχεδιασμό της η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 998 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 208 ίππους στις 13.000 σ.α.λ. Πλαίσιο, αναρτήσεις, φρένα και ηλεκτρονικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ενώ το βάρος έχει περιοριστεί στα μόλις 186 κιλά.

Advertisement

Και αν ακόμα δεν πειστήκατε, η Rush είναι η πιο ακριβή μοτοσικλέτα της MV Agusta με την τιμή της να φτάνει τα 55.555 ευρώ. Για όσους ενδιαφέρονται η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Santander Consumer Finance που κάνουν προσιτή την απόκτηση ακόμα και ενός τόσο ακραίου μοντέλου.

Advertisement

Αυτό είναι το Rush.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η MV Agusta στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ (+video)
Μια MV Agusta αφιερωμένη στον Massimo Tamburini (+video)
Νέο MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring

Advertisement