Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της Honda NX500 (+video)

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η τιμή της Honda NX500 (+video)

NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της Honda NX500 (+video)

NEWSMOTO

Η Honda αποχαιρετά το CB500X και φέρνει στο προσκήνιο ένα ιστορικό μοντέλο, το NX500.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που αποφάσισε να κάνει η Honda για το 2024 ήταν η αντικατάσταση του best seller μοντέλου της CB500X. Πλέον, το δημοφιλέστατο μοντέλο θα μας αφήσει και τη θέση του θα πάρει ένας άξιος (και μάλλον καλύτερος) ανάδοχος που είναι η NX500.

Το όνομα NX δεν είναι άγνωστο στην ιαπωνική φίρμα καθώς τη δεκαετία του 1980 και του 1990 είχε στην γκάμα της μια σειρά από NX μοντέλα στην κατηγορία των dual purpose. Το 2024 επιστρέφει το NX έχοντας το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει το κορυφαίο CB500X.

Advertisement
Advertisement

Η μοτοσικλέτα έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με το CB500X, έχοντας αλλαγές στον σχεδιασμό και στον εξοπλισμό. Αισθητικά, η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στη μάσκα εμπρός η οποία έχει μια πιο rally προσέγγιση με μίνιμαλ προβολέα και καλύτερη κάλυψη από τη νέα ζελατίνα. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 43 Nm ροπής.

Το σύνολο έχει αποκτήσει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (HTCS) και μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης, ενώ οι αναρτήσεις είναι της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι τεχνολογίας BFF-BP 41 χιλ. Στον εξοπλισμό συναντάμε μια καινούρια έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών η οποία ελέγχεται από διακόπτες στο τιμόνι και έχει ενσωματωμένο σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone.

Advertisement

Η Honda NX500 είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 7.990 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο της νέας Honda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δέκα μοτοσικλέτες της Honda που μπορείς να αγοράσεις σήμερα με σοβαρό όφελος
Μειώνει τις εκπομπές ρύπων η Honda με το νέο SH Vetro
Δοκιμή: Honda Transalp 750

Advertisement