Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή του νέου Peugeot PM-01

Ελλάδα 20:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η τιμή του νέου Peugeot PM-01

NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή του νέου Peugeot PM-01

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles ανακοίνωσε την τιμή της μικρής, φουτουριστικής μοτοσικλέτας PM-01 στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles έχει πλέον μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά με τα δημοφιλή της scooter και τις καινούριες μοτοσικλέτες να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των αναβατών. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα στην γκάμα της Peugeot Motocycles είναι χωρίς αμφιβολία το PM-01.

Πρόκειται ουσιαστικά για την μοναδική μοτοσικλέτα στην γκάμα της γαλλικής μάρκας και έρχεται να μπει σφήνα στην απαιτητική κατηγορία των 125 κ.εκ. με όπλα την ξεχωριστή εμφάνιση, την ποιότητα κατασκευής και την τεχνολογία.

Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα είναι ουσιαστικά μια κατηγορία από μόνη της. Ο προβολέα έχει έντονα φουτουριστικά στοιχεία, αλλά παράλληλα τιμάει την σχεδιαστική φιλοσοφία της Peugeot από το τμήμα των αυτοκινήτων. Οι χαρακτηριστικές «τρεις νυχιές» παίζουν το ρόλο των DRL και δεσπόζουν κάτω από το πολυγωνικό LED φωτιστικό σώμα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του Peugeot PM-01 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 124,8 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και 11 Nm ροπής στις 7.500 σ.α.λ. Το μηχανικό σύνολο έχει πολιτισμένη λειτουργία και προσφέρει ικανοποιητικές επιταχύνσεις στη μοτοσικλέτα.

Advertisement

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41 χιλ. της KYB και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS και οι τροχοί είναι 17 ιντσών, ενώ το βάρος περιορίζεται στα 150 κιλά. Η καινούρια μοτοσικλέτα της Peugeot Motocycles είναι πλέον διαθέσιμη στη χώρα μας στην τιμή των 4.400 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το Peugeot PM-01
Αυτή είναι η PM-01 της Peugeot Motocycles
Αυτή είναι η τιμή του νέου Peugeot Tweet 200