Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ακόμα δεν το είδαμε… GSX-8R το βαφτίσαμε (+video)

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα δεν το είδαμε… GSX-8R το βαφτίσαμε (+video)

NEWSMOTO

Ακόμα δεν το είδαμε… GSX-8R το βαφτίσαμε (+video)

NEWSMOTO

Ήδη στην Ιαπωνία ονειρεύονται μια supersport έκδοση του ολοκαίνουριου Suzuki GSX-8S.

Advertisement
Advertisement

Το ένα από τα δύο καινούρια μοντέλα της Suzuki με τον φρέσκο δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά των 776 κ.εκ. είναι το GSX-8S. Πρόκειται για ένα ικανό naked με πλούσιο εξοπλισμό, μικρές διαστάσεις και αιχμηρή οδηγική συμπεριφορά με έμφαση στην διασκέδαση του αναβάτη.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η GSX-8S πολλοί έσπευσαν να δημιουργήσουν στο μυαλό τους μια έκδοση supersport της μοτοσικλέτας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις αφού ήδη η Yamaha έχει δείξει το παράδειγμα δημιουργώντας από την MT-07, την R7.

Στο διαδίκτυο λοιπόν ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιοι να σχεδιάζουν το GSX-8R όπως το φαντάζονται, πάντα βασισμένοι στο GSX-8S. Από τα ψηφιακά σχέδια εμφανίζεται μια σπορ μοτοσικλέτα με το πλαίσιο, το ψαλίδι και το υποπλαίσιο της naked μοτοσικλέτας, ντυμένη όμως με φέρινγκ. Στο εμπρός μέρος, η μάσκα διατηρεί τους διπλούς προβολείς συνοδευόμενους με DRL φώτα ημέρας και εισαγωγές αέρα.

Advertisement
Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι τα πράγματα δεν έχουν αλλαγές με τον δικύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 84 ίππους. Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται από ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως traction control, ενώ είναι εξοπλισμένη με quickshifter και κλιπόν τιμόνι. Αναρτήσεις και φρένα παραμένουν ίδια με το GSX-8S.

Advertisement

Για την ώρα θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μια supersport έκδοση της Suzuki GSX-8S, αλλά πολλές φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…

Δείτε το… φανταστικό GSX-8R.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Suzuki Hayabusa τα βάζει με Tesla και Koenigsegg (+video)
Παράταση στα Suzuki Test Ride Days
Suzuki Burgman 125 Street: Ο βενιαμίν των Burgman

 

Advertisement