Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αλλάζει σελίδα η Royal Enfield

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει σελίδα η Royal Enfield

NEWSMOTO

Αλλάζει σελίδα η Royal Enfield

NEWSMOTO

Το επόμενο μοντέλο των Ινδών θα είναι εξοπλισμένο με υγρόψυκτο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η πορεία της Royal Enfield τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει εκθετικά ανοδική πορεία. Από εκεί που όλα γίνονται αργά και σταθερά, πλέον οι Ινδοί έχουν ανακτήσει έναν ξέφρενο ρυθμό ο οποίος τους έχει βάλει για τα καλά στις αγορές όλου του κόσμου.

Μετά την παρουσίαση δύο νέων μοντέλων μέσα στο 2022, των HNTR 350 και Scram 411, η Royal Enfield έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει στην επόμενη γκάμα μοντέλων της. Οι φήμες για έναν καινούριο κινητήρα 450 κ.εκ. είχε κυκλοφορήσει έντονα τους προηγούμενους μήνες, αλλά πλέον οι κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα του τι πρόκειται να δούμε.

Advertisement
Advertisement

Ο ανήσυχος φωτογραφικός φακός των ανθρώπων της Cycle World, έπιασαν στην Ισπανία να κάνει δοκιμές ένα νέο μοντέλο της Royal Enfield. Το βασικό στοιχείο της μοτοσικλέτας είναι ο κινητήρας ο οποίος διαθέτει ψυγείο νερού. Αυτό σημαίνει ότι το μηχανικό σύνολο είναι υγρόψυκτο, παραμένει μονοκύλινδρο με πιθανότερη χωρητικότητα τα 450 κ.εκ. Η ισχύς αναμένεται να φτάνει τους 40 ίππους και θα φιλοξενηθεί σε μοντέλα όπως το νέο Himalayan και το Scram.

Το μοντέλο της εικόνας ανήκει στην κατηγορία των street scrambler με τροχούς 17 ιντσών, φαρδύ τιμόνι και χαρακτηριστικό στρογγυλό προβολέα εμπρός. Θυμίζει έντονα το μοντέλο που ετοιμάζει η Bajaj για λογαριασμό της Triumph, ενώ θυμίζει αρκετά τις γραμμές του νέου HNTR 350. Αναμένουμε μέσα στο 2023 να έχουμε εξελίξεις από Ινδία μεριά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Royal Enfield κατακτά το Νότιο Πόλο (+video)
Οδηγούμε τη Royal Enfield HNTR 350
Με καρδιά από Interceptor η νέα Royal Enfield Super Meteor

Advertisement