Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανέωση σε όλα για το SYM MAXSYM 400 GT

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση σε όλα για το SYM MAXSYM 400 GT

NEWSMOTO

Ανανέωση σε όλα για το SYM MAXSYM 400 GT

NEWSMOTO

Η SYM θέλει ξανά να κυριαρχήσει στην κατηγορία των μεγάλων GT scooter με το πλήρως ανανεωμένο MAXSYM 400 GT.

Advertisement
Advertisement

Η SYM έκανε κίνηση ματ στην κατηγορία των GT scooter μεσαίου κυβισμού παρουσιάζοντας το ανανεωμένο MAXSYM 400 GT. Πρόκειται για το πολύ επιτυχημένο scooter της κορυφαίας σε πωλήσεις εταιρείας στην Ελλάδα το οποίο έχει πλέον ανεβάσει το επίπεδο εξοπλισμού και άνεσης για να διεκδικήσει ξανά την κορυφή της κατηγορίας.

Ο βασικός στόχος των σχεδιαστών της SYM για το νέο MAXSYM 400 GT ήταν η βελτιστοποίηση της άνεσης του αναβάτη. Η νέα εργονομία της θέσης οδήγησης έχει μελετηθεί σε κάθε της λεπτομέρεια, ώστε ο χειρισμός του MAXSYM 400 GT να εμπνέει αίσθημα απόλυτου ελέγχου και ασφάλειας.

Η επανασχεδιασμένη σέλα δύο επιπέδων, με το ειδικό αντιολισθητικό υλικό, προσφέρει απόλυτη άνεση εν κινήσει και επιτρέπει την εύκολη και σταθερή επαφή των ποδιών του αναβάτη στην άσφαλτο όταν σταματά.

Advertisement
Advertisement

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας αποδίδει 34 ίππους και 38,1 Nm ροπής. Είναι εξαιρετικά αποδοτικός και πολύ οικονομικός και σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 13 λίτρων, το νέο MAXSYM GT, μπορεί να καλύπτει ξεκούραστα μεγάλες αποστάσεις στους ανοιχτούς δρόμους, με υψηλές ταχύτητες και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το πανίσχυρο και ελαφρύ πλαίσιο του νέου scooter της SYM συνδυάζει την απαραίτητη ακαμψία για σταθερότητα στους ανοιχτούς δρόμους, με την ιδανική κατανομή βάρους και γεωμετρία για ευελιξία. Αντίστοιχη ακαμψία και στιβαρότητα προσφέρουν τα δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, προσθέτοντας έναν σπορ χαρακτήρα στο scooter.

Νέα και πιο ισχυρά είναι τα φρένα που αποτελούνται από ένα μεγάλης διαμέτρου δίσκο 288 χιλ. με ακτινική δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων εμπρός και ένα δίσκο πίσω 275 χιλ. με δικάναλο ABS.

Advertisement

Πολύ πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός του νέου MAXSYM 400 GT. Κάτω από τη μεγάλη σέλα υπάρχει ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που χωρά δύο κράνη και πολλά ακόμη μεγάλου μεγέθους αντικείμενα. Εξίσου μεγάλα είναι τα δύο ντουλαπάκια στην ποδιά με θύρα USB φόρτισης. Το scooter διαθέτει επίσης σύστημα Keyless και μεγάλη οθόνη LCD με σύγχρονα γραφικά που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Το νέο SYM MAXSYM 400 GT είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς στην τιμή των 5.995 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement