Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αποκαλύφθηκε η MV Agusta Enduro Veloce (+video)

Ελλάδα 6:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε η MV Agusta Enduro Veloce (+video)

NEWSMOTO

Αποκαλύφθηκε η MV Agusta Enduro Veloce (+video)

NEWSMOTO

Η MV Agusta παρουσίασε την πολυαναμενόμενη adventure μοτοσικλέτα της με κορυφαία τεχνολογία και premium εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο δείγμα της MV Agusta στις adventure μοτοσικλέτες ήταν η έκδοση LXR Orioli που είδαμε πριν από περίπου έξι μήνες στην EICMA 2023. Τώρα, η ιταλική μάρκα επιστρέφει δυναμικά σε αυτήν την κατηγορία φέρνοντας στο προσκήνιο την Enduro Veloce.

Η MV Agusta Enduro Veloce είναι η καινούρια πρόταση των Ιταλών στην premium κατηγορία των μοτοσικλετών περιπέτειας. Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην LXR Orioli, ακολουθώντας τον ίδιο σχεδιαστικό χαρακτήρα με ξεκάθαρο adventure προσανατολισμό.

Τα σχεδιαστικά σημεία που ξεχωρίζουν στη μοτοσικλέτα είναι ο διπλός προβολέας εμπρός με την χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή των DRL, τα αεροδυναμικά σχεδιασμένα πλαϊνά καλύμματα και η όμορφα σχεδιασμένη πολυγωνική εξάτμιση.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της Enduro Veloce είναι τρικύλινδρος 931 κ.εκ. με απόδοση 124 ίππους και 102 Nm ροπής. ΤΟ σύνολο συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως traction control και προγράμματα οδήγησης τα οποία συνδυάζονται με μονάδα έξι αξόνων IMU και είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Το quickshifter είναι στον βασικό εξοπλισμό, όπως και το Cruise Control.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο περιμετρικό με πολλές ενισχύσεις για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και συνεργάζεται με ποιοτικές αναρτήσεις. Μπροστά έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι Sachs 48 χιλ. και πίσω ένα αμορτισέρ που εδράζεται σε αλουμινένιο ψαλίδι.

Το σύστημα είναι πλήρως ρυθμιζόμενο. Τα φρένα είναι της Brembo με δίσκους 320 χιλ. και 4πίστονες δαγκάνες και ABS Στροφής, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με tubeless ελαστικά.

Advertisement

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 224 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 20 λίτρα. Στον εξοπλισμό ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη TFT 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth και Wi-Fi, ενώ έχει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Mobisat. Σε πρώτη φάση η MV Agusta Enduro Veloce θα είναι διαθέσιμη μόνο στον χρωματικό συνδυασμό κόκκινο-ασημί με την τιμή της να αγγίζει τις 30.000 ευρώ.