NEWSMOTO

Daytona Virtus: Η περιπέτεια μεταφέρεται στα scooter

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daytona Virtus: Η περιπέτεια μεταφέρεται στα scooter

NEWSMOTO

Daytona Virtus: Η περιπέτεια μεταφέρεται στα scooter

NEWSMOTO

Η Daytona Motors για μια ακόμα φορά δεν διστάζει να παρουσιάσει κάτι νέο στην κατηγορία των adventure scooters.

Advertisement
Advertisement

Η μόδα των scooter περιπέτειας έχει πλέον αποκτήσει σημαντική υπόσταση στον κόσμο των δύο τροχών με πολλαπλά και ικανά μοντέλα να βρίσκονται στην αγορά. Η Daytona Motors, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά της στην ελληνική αγορά με ανταγωνιστικά μοντέλα, δεν δίστασε για μια ακόμα φορά να προσθέσει στην γκάμα της ένα δυναμικό μοντέλο.

Το νέο Virtus 250 ανήκει στην κατηγορία των scooter περιπέτειας και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή που το παρατηρήσεις. Σε κάθε σημείο του scooter επικρατεί ο δυναμισμός, ο οποίος υποδηλώνει τη θέληση του scooter να κινηθεί σε αχαρτογράφητα μονοπάτια, ενώ κλείνει έξυπνα το μάτι και στους νέους αναβάτες με τα όμορφα γραφικά και τους έντονους χρωματισμούς.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του νέου scooter της Daytona είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 250 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 25,2 ίππους και 23 Nm ροπής Συνεργάζεται με ένα σύγχρονο σύστημα ψεκασμού το οποίο υπόσχεται καλές επιδόσεις, ομαλή λειτουργία και αυξημένη οικονομία στο καύσιμο. Το Virtus χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 13,5 λίτρων είναι σε θέση να διανύσει με ένα γέμισμα πάνω από 400 χιλιόμετρα, κάτι που το κάνει ικανό και στις εκδρομικές ανησυχίες.

Το πλαίσιο του scooter είναι ενισχυμένο από ατσάλι και συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB. Στο εμπρός μέρος έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 38 χιλ. και πίσω έχουμε δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ μεγάλης διαδρομής. Τα φρένα είναι της J.Juan με ABS, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών εμπρός και πίσω. Χαρακτηριστικό του δυναμισμού του Virtus είναι το φαρδύ τιμόνι μοτοσικλέτας το οποίο ανεβάζει κατακόρυφα την οδηγική συμπεριφορά του scooter.

Advertisement

Και αν όλα αυτά μας έχουν προϊδεάσει για ένα ικανό μοντέλο, τότε ο εξοπλισμός θα πείσει και το πιο καχύποπτο. Το Virtus 250 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, οθόνη LCD με σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, θερμαινόμενα grip, USB θύρα, μεγάλο χώρο αποθήκευσης και ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Το νέο scooter περιπέτειας της Daytona είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς στην τιμή των 4.495 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρωταθλητές και το 2022 οι SYM, Daytona και Zontes
Με τα «500άρια» της Daytona θα ευχαριστηθείς χιλιόμετρα (+video)
Daytona REVO 50: Λύση μετακίνησης για όλους