Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ducati: Νέα σειρά ρολογιών με την υπογραφή της Locman

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ducati: Νέα σειρά ρολογιών με την υπογραφή της Locman

NEWSMOTO

Ducati: Νέα σειρά ρολογιών με την υπογραφή της Locman

NEWSMOTO

Η Ducati παρουσίασε τρία νέα μοντέλα ρολογιών σε συνεργασία με την ιταλική Locman.

Advertisement
Advertisement

Όταν συνεργάζονται δύο ιταλικές εταιρείες με premium προϊόντα το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα κορυφαίο. Αυτό συμβαίνει και στα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Ducati σε συνεργασία με την Locman. Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποιο νέο μοντέλο μοτοσικλέτα, αλλά για ρολόγια τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την τεχνολογία και το στυλ τους.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει από το 2017 και αυτή είναι η 4η γενιά ρολογιών που παρουσιάζουν από κοινού. Τα νέα ρολόγια είναι τρία, το Automatic Time Only, το Quartz Chronograph και το Automatic Chronograph, όλα με πολύ ιδιαίτερο στυλ. Τον σχεδιασμό ανέλαβε το Centro Stile της Ducati και η δημιουργία πέρασε στα χέρια της Locman με το αποτέλεσμα να είναι εκθαμβωτικό.

Advertisement
Advertisement

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν υψηλής ποιότητας και η προσοχή στη λεπτομέρεια κορυφαία, ενώ το DNA της Ducati εισχώρησε στον σπορ χαρακτήρα των ρολογιών. Ο σκελετός στα τρία μοντέλα αποτελείται από 4 ατσάλινα κομμάτια και συνδέονται με το κεντρικό σώμα που είναι επίσης από ατσάλι. Η πινελιά που έχει μπει από την Ducati εδώ είναι στον τρόπο που ο μηχανισμός του ρολογιού εδράζεται στο «πλαίσιο» ακολουθώντας την φιλοσοφία του «κινητήρα, ενεργό μέρος του πλαισίου» που εφαρμόζει στα δίκυκλα μοντέλα της.

Το πιο premium μοντέλο της σειράς είναι το Automatic Chronograph το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 κομμάτια. Είναι αδιάβροχο μέχρι 100 μέτρα και ξεχωρίζει για την ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της σχεδίασής του. Τα δύο αυτόματα μοντέλα έχουν μια χαρακτηριστική κρυστάλλινη πλάκα στο πίσω κάλυμμα από τιτάνιο που επιτρέπει στον μηχανισμό Swiss Sellita SW500 να είναι ορατός.

Advertisement

Τα τρία μοντέλα της Ducati-Locman βρίσκονται ήδη στην γκάμα ρολογιών της Locman.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα αποκτήσεις τη νέα σου Ducati
EICMA 2022: Η μεγάλη επιστροφή της Ducati (+video)
Η Scrambler Ducati της Gen-Z (+video)