Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ecooter ET3: Χωρίς δίπλωμα και με 1.190 ευρώ (+video)

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecooter ET3: Χωρίς δίπλωμα και με 1.190 ευρώ (+video)

NEWSMOTO

Ecooter ET3: Χωρίς δίπλωμα και με 1.190 ευρώ (+video)

NEWSMOTO

Το ηλεκτρικό scooter της Ecooter δίνει στιλάτη λύση μικροκινητηκότητας και πρόσβαση σε όλους.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί την Ecooter να την έχουμε γνωρίσει μέσα από το εκρηκτικό της ηλεκτρικό scooter Ε5 HP με τις κορυφαίες επιδόσεις και τον υπερπλήρη εξοπλισμό, ωστόσο στην γκάμα της μάρκας θα βρει κανείς και λύσεις μικροκινητικότητας που απευθύνονται σε όλους.

Ένα από τα δίκυκλα που μπορεί να κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη είναι το ET3. Πρόκειται για ένα μικρό ηλεκτρικό scooter σχεδιασμένο με ευρωπαϊκό στυλ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ευελιξία και την άνεση στις αστικές μετακινήσεις. Το ET3 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την έκδοση με τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα που δεν απαιτεί δίπλωμα οδήγησης και την έκδοση με τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το ET3 είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 1 kW ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 95 Nm ροπής. Συνεργάζεται με μια μπαταρία 24 Ah η οποία δίνει αυτονομία περίπου 70 χιλιόμετρα στο scooter, ενώ ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου στις 5 ώρες σε οικιακή πρίζα.

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και οι αναρτήσεις αποτελούνται από δύο αμορτισέρ πίσω και ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο σε κάθε τροχό. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος. Παράλληλα το ET3 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, θύρα φόρτισης USB, LED φώτα και συναγερμό με την οθόνη TFT να προσφέρει πλούσιες πληροφορίες στον αναβάτη.

Advertisement

Το ET3 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway στην τιμή των 1.190 ευρώ με το πρόγραμμα επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Βίντεο του Ecooter ET3.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το πανίσχυρο ηλεκτρικό Ecooter (+video)
Αυτό είναι το επόμενο best seller της Benelli, πόσο κοστίζει; (+video)
Απίθανο βίντεο ελληνικής αντιπροσωπείας για την Benelli (+video)