Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένας Τζεντάι στη σέλα της Moto Guzzi V100 (+video)

Ελλάδα 10:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένας Τζεντάι στη σέλα της Moto Guzzi V100 (+video)

NEWSMOTO

Ένας Τζεντάι στη σέλα της Moto Guzzi V100 (+video)

NEWSMOTO

Ο Ewan McGregor πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Moto Guzzi για το νέο V100 Mandello.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση του Ewan McGregor με την μοτοσικλέτα είναι κάτι παραπάνω από ερωτική καθώς ο κινηματογραφικός «Τζεντάι» είναι μεγάλος λάτρης των δύο τροχών. Έχει συνεργαστεί με αρκετές εταιρείες στην πορεία του δημιουργώντας ενδιαφέρουσες παραγωγές ξεδιπλώνοντας έναν διαφορετικό μοτοσικλετιστικό προφίλ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός με αφορμή την προώθηση του νέου Moto Guzzi V100 Mandello, συνεργάστηκε με την ιταλική μάρκα και δημιούργησαν ένα πολύ ελκυστικό βίντεο. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες τοποθεσίες στην Καλιφόρνια σε σκηνοθεσία του Duncan Winecoff και αναδεικνύουν το παρελθόν της μάρκας συνδέοντάς της με το παρόν και το μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε φιλμ 35 χιλιοστών και η αισθητική του παραπέμπει στα χρυσά χρόνια του Χόλιγουντ ενισχύοντας τη μοναδικότητα του V100 Mandello. Η χαρισματική αφήγηση του McGregor προσθέτει έντονο συναίσθημα στο φιλμ αναδεικνύοντας την μοναδική σχέση ανθρώπου και μοτοσικλέτας. Αντίστοιχα, η V100 Mandello αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα μιας ιστορίας ενός αιώνα, πλούσιας σε καινοτομία και δεξιοτεχνία κοιτάζοντας ξεκάθαρα προς το μέλλον.

Ο Ewan McGregor αναφέρει χαρακτηριστικά για τη νέα αυτή συνεργασία. «Όταν άνοιξα το γκάζι με τη V100 στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast, ήταν πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία, είναι μια πολύ μοναδική μοτοσυκλέτα – σπορ αλλά άνετη, ιδανική για πολύωρη οδήγηση. Είναι εντελώς Moto Guzzi στην καρδιά και αυτό είναι το υπέροχο, ότι κατάφεραν να σχεδιάσουν μια σύγχρονη υγρόψυκτη μοτοσυκλέτα που εξακολουθεί να δίνει την αίσθηση μιας Guzzi».

Advertisement

Δείτε το βίντεο On to the next journey.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aprilia Days και Moto Guzzi Days όλο τον Μάρτιο
Moto Guzzi V7 Gucci/Palace: Σταυροδρόμι κουλτούρας και lifestyle
Ποιο είναι το επόμενο μοντέλο της Moto Guzzi;