Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ένεση πολυτέλειας στο Moto Morini X-Cape

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένεση πολυτέλειας στο Moto Morini X-Cape

NEWSMOTO

Ένεση πολυτέλειας στο Moto Morini X-Cape

NEWSMOTO

Προστέθηκε στην γκάμα της Moto Morini για το 2024 ο χρωματισμός Black Ebony για το δημοφιλές X-Cape.

Advertisement
Advertisement

H Moto Morini έχει επιστρέψει για τα καλά στις αγορές της Ευρώπης έχοντας το X-Cape ως αιχμή του δόρατος. Το δημοφιλές μεσαίο adventure έχει κερδίσει το κοινό χάρη στις compact διαστάσεις του, τον ισορροπημένο κινητήρα και τα καλά περιφερειακά που συνθέτουν ένα ικανό αποτέλεσμα τόσο για καθημερινή μετακίνηση όσο και για εξορμήσεις και διασκέδαση.

Για το 2024 η Moto Morini, μέσω της KSR Hellas, προσθέτει ακόμα έναν χρωματισμό για το μοντέλο. Δίπλα λοιπόν στο κόκκινο (Red Passion), το λευκό (Carrera White) και το γκρι (Smoky Anthracite), έρχεται να προστεθεί το μαύρο X-Cape με την ονομασία Black Ebony. Ο συγκεκριμένος χρωματισμός προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στο μοντέλο, διατηρώντας παράλληλα ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Η X-Cape είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο σε διάταξη V2 κινητήρα 649 κ.εκ. που αποδίδει 60 ίππους και 54 Nm ροπής. Συνεργάζεται με ψεκασμό της Bosch και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνοδεύεται από αναρτήσεις της Marzocchi (50 χιλ. εμπρός) και της KYB πίσω πλήρως ρυθμιζόμενες.

Advertisement
Advertisement

Τα φρένα είναι επίσης επώνυμα, της Brembo και οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά της Pirelli. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 213 κιλά και η απόσταση από το έδαφος στα 190 χιλ. που αυξάνουν την ικανότητα κίνησης της μοτοσικλέτας εκτός δρόμου.

Η τιμή της μοτοσικλέτας παραμένει στα ανταγωνιστικά 7.790 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της KSR Hellas.