Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο BMW CE 02 (+video)

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο BMW CE 02 (+video)

NEWSMOTO

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο BMW CE 02 (+video)

NEWSMOTO

Το δεύτερο ηλεκτρικό δίκυκλο της BMW Motorrad είναι γεγονός ενώνοντας τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης και του παρκούρ.

Advertisement
Advertisement

Στη διάρκεια του BMW Motorrad Days στο Βερολίνο, η γερμανική μάρκα παρουσίασε το δεύτερο ηλεκτρικό της δίκυκλο. H CE 02 είναι πλέον επίσημα γεγονός και έρχεται να προστεθεί δίπλα στο πολύ επιτυχημένο CE 04 προσφέροντας μια εναλλακτική και νεανική λύση μετακίνησης.

Ο σχεδιασμός της BMW CE 02 είναι πολύ φουτουριστικός και προσεγγίζει περισσότερους τους νεαρούς αναβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν στις μετακινήσεις του. Η BMW Motorrad ονομάζει τη μοτοσικλέτα eParkourer, θέλοντας να τονίσει την ευελιξία και την πρακτικότητά του, με τον μέγιστο βαθμό διασκέδασης στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Το μαύρο ως βασικό χρώμα για το πλαίσιο, τους τροχούς, το μπροστινό φτερό και το κάλυμμα τριπλού σφιγκτήρα στην κορυφή, και το ματ μεταλλικό γκρι (granite grey) για το κάλυμμα του κινητήρα, δημιουργούν ένα έντονο αποτέλεσμα που δεν περνάει απαρατήρητο.

Ο ηλεκτροκινητήρας του CE 02 είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 15 ίππους. Υπάρχει επιλογή ισχύος 4 ίππων με μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ./ώρα για να μπορεί να οδηγηθεί από νεαρούς αναβάτες 16 ετών. Στην πιο ισχυρή έκδοσή του (15 ίππους) η μέγιστη ταχύτητα είναι 95 χλμ./ώρα, ενώ η μπαταρία παρέχει αυτονομία 90 χιλιομέτρων.

Advertisement

Το CE 02 διαθέτει δύο επιλογές οδήγησης Flow και Surf, ενώ προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή Flash στην έκδοση Highline. Ο εξοπλισμός είναι όπως αναμενόταν πολύ πλούσιος με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, TFT οθόνη 3,5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, USB θύρα και ισχυρό φορτιστή 1,5 kW. Το βάρος του CE 02 είναι 132 κιλά (119 κιλά στην έκδοση 5 ίππων) με πλαίσιο και αναρτήσεις να φέρουν την σφραγίδα της BMW Motorrad.

Advertisement

Βίντεο του CE 02.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Face control στα μοντέλα της BMW Motorrad
BMW Motorrad: Επιστρέφει το ηλεκτρικό σταντ;
Τρεις άνθρωποι που σημάδεψαν την πορεία της BMW Motorrad (+video)

Advertisement