Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επιστρέφει το We Ride as One της Ducati (+video)

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιστρέφει το We Ride as One της Ducati (+video)

NEWSMOTO

Επιστρέφει το We Ride as One της Ducati (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati ανακοίνωσε την ημερομηνία της εκδήλωσης We Ride As One για όλους τους φίλους της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Ducati διοργανώνει το «We Ride As One», μια εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από την κοινότητα των αναβατών της Ducati πέρυσι. Το «We Ride As One» είναι μια γιορτή για τους Ducatisti οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες για τις αγαπημένες τους μοτοσικλέτες.

Στις επίσημες αντιπροσωπείες της Ducati σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και όλου του κόσμου, σε συνεργασία με τις επίσημες λέσχες Ducati, στις 6 Μαΐου θα υπάρξει συγκέντρωση των φίλων της μάρκας. Μέσω ομαδική οδήγηση στους δρόμους της κάθε πόλης θα εορταστεί η έναρξη της φετινής μοτοσικλετιστικής σεζόν, αλλά και η συνάντηση εκατοντάδων χιλιάδων φίλων της Ducati σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Πόλεις όπως το Λονδίνο, η Μαδρίτη, το Τόκιο, το Μόναχο, η Σαγκάη, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ και η Μπογκοτά είναι μερικές από εκείνες που διοργανώνουν το We Ride As One, κάτι που αναμένεται να γίνει και στην Ελλάδα μέσω του Ducati Athens. Η Ρώμη θα έχει την τιμητική της καθώς στην εκδήλωση θα πάρει μέρος ο αναβάτης MotoGP, Fabio Di Giannantonio, ενώ στην πόλη Kawasaki της Ιαπωνίας θα υπάρξει επίσκεψη στο Μουσείο του Βουνού Fuji.

Στην Μπογκοτά και το Μεντεγίν της Κολομβίας θα υπάρξει μια μεγάλη βόλτα και έπειτα ένα τεράστιο γεύμα σε ενδιάμεσο σταθμό των δύο πόλεων. Το «We Ride As One» μπαίνει πλέον στο δρόμο της καθιέρωσης με την Ducati να καλύπτει την εκδήλωση μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της.

Advertisement

Βίντεο από την συνάντηση στο Manchester το 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ducati Barcone 125: Η τελευταία του Borgo Panigale
Επίσημη παρουσίαση της Ducati V21L (+video)
Η Ducati Scrambler εγκαινιάζει την Finitura e Delibera Estetica