Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επιστρέφουν στις Άλπεις οι BMW Motorrad Days

Ελλάδα 4:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφουν στις Άλπεις οι BMW Motorrad Days

NEWSMOTO

Επιστρέφουν στις Άλπεις οι BMW Motorrad Days

NEWSMOTO

Η μεγάλη γιορτή της BMW Motorrad φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Γκάρμις-Πάρτενκίρχερ στις Άλπεις.

Advertisement
Advertisement

Για 18 συνεχόμενα χρόνια η BMW Motorrad πραγματοποιούσε την δημοφιλή της εκδήλωση BMW Motorrad Days στο υπέροχο σημείο των Άλπεων Γκάρμις-Πάρτενκίρχερ. Πρόκειται για ένα μαγευτικό τοπίο με αξεπέραστη φυσική ομορφιά, επαρχιακούς δρόμους γεμάτους απολαυστικές διαδρομές και διάσημα περάσματα των Άλπεων.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια η BMW Motorrad είχε φέρει την εκδήλωση στο Βερολίνο με αποκορύφωμα το 2023 όταν και γιόρτασε τα 100 χρόνια της μάρκας στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Το κοινό ωστόσο αναζητούσε συνεχώς την επιστροφή της σημαντικής συνάντησης στο «Χωριό της BMW» και τελικά το 2024 η εταιρεία αποφάσισε να τους ανταμείψει.

Advertisement
Advertisement

Οι BMW Motorrad Days για το 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Γκάρμις-Πάρτενκίρχερ το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και η εταιρεία θα γιορτάσει μαζί με τους φίλους της «Τη χρονιά του GS». Με αφορμή την έλευση του R1300GS, αλλά και της πλήρης αναβάθμισης της F900GS, η BMW Motorrad δίνει φέτος ιδιαίτερη σημασία στη σειρά GS. Η μεγάλη μοτοσικλέτα περιπέτειας της BMW άλλωστε είναι το ιδανικό δίκυκλο για να ταιριάξει κανείς το μοναδικό τοπίο των Άλπεων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMW Motorrad (@bmwmotorrad)

Advertisement

Όπως σε κάθε εκδήλωση, έτσι και φέτος τα υπάρχουν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, άφθονα test rides, ειδικά μαθήματα και επιλεγμένες βόλτες στη γύρω περιοχή. Παράλληλα, κάθε βράδυ θα υπάρχει και ένα μεγάλο πάρτι με μουσική και φαγητό, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις με διάσημα συγκροτήματα και δώρα για τους επισκέπτες. Οι BMW Motorrad Days 2024 πραγματοποιούνται 5 με 7 Ιουλίου και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε περιμένουμε στην Ελλάδα την BMW CE-02 (+video)
Πρωταθλητής Superbike τα βάζει με οδηγό DTM στο… χώμα! (+video)
Η BMW Motorrad ετοιμάζει ηλεκτρική μοτοσικλέτα επιδόσεων