Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Αθήνα τίμησε το Distinguished Gentleman’s Ride 2024

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Αθήνα τίμησε το Distinguished Gentleman’s Ride 2024

NEWSMOTO

Η Αθήνα τίμησε το Distinguished Gentleman’s Ride 2024

NEWSMOTO

Η φιλανθρωπική εκδήλωση Distinguished Gentleman’s Ride πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Αθήνα.

Advertisement
Advertisement

Για 13η χρονιά μοτοσικλετιστές από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν με στόχο να συνδυάσουν τη μοτοσικλέτα με ένα πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό έργο. Το Distinguished Gentleman’s Ride είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση στον κόσμο που έχει ως επίκεντρο τη μοτοσικλέτα και πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις του κόσμου τα τελευταία χρόνια.

Η Ελλάδα και η Αθήνα είναι από πόλεις που συμμετέχουν δυναμικά σε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τους αναβάτες να δίνουν βροντερό παρόν κάθε χρόνο. Το ραντεβού είναι καθορισμένο στην Πλατεία Κοτζιά και απώτερος στόχος, εκτός από την καθιερωμένη βόλτα στους δρόμους της πόλης, είναι να μαζευτούν χρήματα για την έρευνα στον τομέα του καρκίνου του προστάτη και την καταπολέμηση της ανδρικής κατάθλιψης.

Το 2024 ήταν μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες της χώρας μας στην εκδήλωση. Με τη βοήθεια της Triumph Motorcycles Ελλάδος οι καλοντυμένοι αναβάτες και αναβάτριες μαζί με τις κλασικές μοτοσικλέτες τους συγκεντρώθηκαν την περασμένη Κυριακή στην Πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια διέσχισαν κλασικά σημεία της Αθήνας όπως η Πλατεία Ομόνοιας, η Πλατεία Συντάγματος, οι στήλες του Ολυμπίου Διός και το Καλλιμάρμαρο πριν καταλήξουν στο λόφο του Λυκαβηττού.

Advertisement
Advertisement

Φέτος η εκδήλωση σε παγκόσμιο επίπεδο κατάφερε να μαζέψει 112.504 αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 100 χώρες συμμετείχαν στην εκδήλωση σε 958 συνολικά μοτοπορείες, ενώ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπερνάει τα 6,4 εκατομμύρια ευρώ. Η Triumph για μια ακόμα φορά στήριξε αμέριστα την εκδήλωση τόσο με τις κλασικές μοτοσικλέτες της όσο και την ουσιαστική αρωγή σε όλα τα επίπεδα.