Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η χρονιά της Honda CL500 στο Wheels & Waves

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χρονιά της Honda CL500 στο Wheels & Waves

NEWSMOTO

Η χρονιά της Honda CL500 στο Wheels & Waves

NEWSMOTO

Η Honda παρουσίασε 9 διαφορετικές εκδόσεις του CL500 στην περίφημη εκδήλωση Wheels & Waves.

Advertisement
Advertisement

Στη βόρεια Γαλλία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (12-16 Ιουνίου) η διάσημη εκδήλωση Wheels & Waves όπου οι φίλοι της μοτοσικλέτας και του σερφ ενώνουν τις δυνάμεις τους. Πολλοί κατασκευαστές, αλλά κυρίως διάσημα γκαράζ μετατροπών έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις καλύτερες δημιουργίες τους κερδίζοντας βραβεία και διακρίσεις.

Στη διάσημη παραλία για σερφ Μπιαρίτζ η Honda για μια ακόμα χρονιά έκλεψε την παράσταση. Για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε το Honda Customs με βελτιωμένα μοντέλα της από διάφορα γκαράζ της Ευρώπης και φέτος το θέμα ήταν η CL500. Στο διαγωνιστικό κομμάτι του event πήραν μέρος 16 διαφορετικές CL500 από την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ελβετία και την Τουρκία.

Όλες οι Honda CL500 ήταν εντυπωσιακές με έμπνευση κυρίως από τις scrambler μοτοσικλέτες παλαιότερων δεκαετιών. Ανάμεσα σε εκείνες που ξεχώρισαν ήταν η flat track πρόταση από την Ισπανία και η CL Surfer πρόταση της Γερμανίας εμπνευσμένη από τον Θεό Ποσειδώνα. Πολύ ενδιαφέρον είχε και η συμμετοχή της Τουρκίας με μια cafe racer αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι custom Honda CL500 που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό Honda Customs θα παραμείνουν στην Μπιαρίτζ έως τις 16 Ιουνίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν μέσω της ειδικής ιστοσελίδας να ψηφίσουν την αγαπημένη τους και στο τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και φυσικά τον νικητή του 2024.