Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Indian έχει έτοιμο τον μεγάλο αντίπαλο της Nightster (+video)

Ελλάδα 20:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Indian έχει έτοιμο τον μεγάλο αντίπαλο της Nightster (+video)

NEWSMOTO

Η Indian έχει έτοιμο τον μεγάλο αντίπαλο της Nightster (+video)

NEWSMOTO

Ένα ολοκαίνουριο Sport Chief έρχεται να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Harley Davidson Nightster.

Advertisement
Advertisement

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2022 η Harley Davidson παρουσίασε μια νέα έκδοση της δημοφιλούς της Sportster την οποία ονόμασε Nightster δίνοντάς της περισσότερο σπορ χαρακτήρα. Το εργοστάσιο από το Milwaukee έπιασε στον… ύπνο τον ανταγωνισμό με την έλευση του Nightster, ωστόσο δεν άργησε η στιγμή της απάντησης από την Indian.

Η αμερικανική μάρκα από τη Minnesota πρόσθεσε στην γκάμα της ένα νέο μοντέλο στην οικογένεια των Chief με σαφώς πιο σπορ προσανατολισμό. Πρόκειται για την Indian Sport Chief η οποία θέλει να κοιτάξει στα μάτια την Nightster με σύμμαχο τα ποιοτικά περιφερειακά και έναν πιο δυναμικά ρυθμισμένο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Indian έριξε το βάρος της στην οδηγική συμπεριφορά αναβαθμίζοντας τις αναρτήσεις στην Sport Chief. Το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι είναι της KYB, ενώ τα πίσω αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενα της Fox με μεγαλύτερη διαδρομή σε σχέση με το απλό Chief ή το Bobber. Τα φρένα έχει αναλάβει η Brembo με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και μεγάλους δίσκους με ρυθμιζόμενο σύστημα ABS.

Το τιμόνι είναι φαρδύ, δανεισμένο από naked μοτοσικλέτα, οι τιμονόπλακες είναι χειροποίητες με καβαλέτα 152 χιλ. ενώ τα ελαστικά είναι της Pirelli σε τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 16 ιντσών πίσω. Όσο για τον κινητήρα, αυτός είναι ο δικύλινδρος Thunderstroke 116 των 1.890 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 162 Nm ροπής και συνοδεύεται από 3 επιλογές οδήγησης και σύστημα Cruise Control. Από τον εξοπλισμό δεν λείπει το σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της οθόνης TFT 4 ιντσών, η θύρα USB, το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και τα LED φώτα.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης της Indian Sport Chief.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Indian αφιερωμένη στον Sebastien Loeb
Indian FTR Championship Edition
Indian Scout Rogue 2022: Σκέτη αλητεία