Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2023

Η KTM επιστρέφει στην EICMA το 2023 (+video)

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η KTM επιστρέφει στην EICMA το 2023 (+video)

EICMA 2023

Η KTM επιστρέφει στην EICMA το 2023 (+video)

EICMA 2023

Ο αυστριακός κατασκευαστής ανακοίνωσε την συμμετοχή του στην Διεθνή Έκθεση EICMA το 2023.

Advertisement
Advertisement

Η Διεθνής Έκθεση EICMA στο Μιλάνο αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση μοτοσικλέτας στον κόσμο. Δεν πρόκειται για ένα απλό σαλόνι, αλλά για μια τεράστια γιορτή των δύο τροχών με εταιρείες και επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου να συρρέουν στην πόλη του ιταλικού βορρά.

Τα τελευταία χρόνια η EICMA δέχτηκε πλήγμα από την πανδημία του Covid-19, μετρώντας σημαντικές απουσίες από μεγάλους κατασκευαστές. Το 2022 ωστόσο είχαμε την ολική επαναφορά της έκθεσης που τονίστηκε και από την επιστροφή της Ducati.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι μεγάλες απουσίες όπως εκείνη της BMW Motorrad και του Ομίλου Pierer, κάτι που άφησε αρνητική εντύπωση, αλλά παρόλα αυτά η EICMA γιορτάστηκε δεόντως και τιμήθηκε από δεκάδες χιλιάδες φίλους της μοτοσικλέτας. Η επιτυχία του 2022 φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη από την KTM η οποία ανακοίνωσε τελικά την επίσημη συμμετοχή της στην EICMA το 2023.

Advertisement
Advertisement

Η Αυστριακή εταιρεία, μαζί με τις Husqvarna και GasGas θα κοσμήσουν με την παρουσία τους την έκθεση και θα δείξουν στο κοινό όλα τα νέα μοντέλα. Μάλιστα η KTM αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι ετοιμάζει ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό περίπτερο που θα εκπλήξει τους επισκέπτες.

Advertisement

Η KTM θα έχει ως αιχμή του δόρατος την καινούρια 890 SMT, παρέα με τις υπάρχουσες πολύ δυνατές μοτοσικλέτες της όπως το 1290 Adventure R, το 890 Duke και το 390 Adventure R. Παράλληλα, στο περίπτερο της KTM θα δεσπόζουν οι αγωνιστικές μοτοσικλέτες του MotoGP και του Dakar, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο νέο ηλεκτρικό μοντέλο από την Husqvarna.

Θυμίζουμε ότι η EICMA του 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 7-12 Νοεμβρίου.

Advertisement

Βίντεο από την συμμετοχή της KTM στην EICMA το 2019.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο premium είναι η νέα KTM 1290 Super Adventure S; (+video)
KTM 450 SMR 2023: Τα παιδία παίζει (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο KTM 890 SMT (+video)