Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Peugeot PM-03 προσγειώθηκε στην Ελλάδα (+τιμή)

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Peugeot PM-03 προσγειώθηκε στην Ελλάδα (+τιμή)

NEWSMOTO

Η Peugeot PM-03 προσγειώθηκε στην Ελλάδα (+τιμή)

NEWSMOTO

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη μοτοσικλέτα της Peugeot Motocycles έφτασε με πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Motocycles συνεχίζει την σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της προσθέτοντας νέα μοντέλα τόσο σε scooter όσο και σε μοτοσικλέτες στην γκάμα της. Μετά την πλήρη ανανέωση του εξαιρετικού Django και την προσθήκη της νέας έκδοσης Metropolis 400 SW, η γαλλική εταιρεία είναι έτοιμη να μας δώσει τη δεύτερη μοτοσικλέτα της.

Η PM-03 είναι λοιπόν γεγονός και έρχεται να ανεβάσει την ένταση στις αστικές μετακινήσεις. Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην ήδη πολύ καλή πλατφόρμα της PΜ-01 των 125 κ.εκ. αλλά πλέον αποκτά περισσότερη δύναμη και ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα.

Η PM-03 είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 300 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29,2 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 24,5 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Συνεργάζεται με ένα πολύ ποιοτικό σύστημα ψεκασμού και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης.

Advertisement
Advertisement

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνοδεύεται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41 χιλ. και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκο 280 χιλ. εμπρός και ABS, ενώ οι ζάντες είναι 17 ιντσών από κράμα αλουμινίου. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι ιδιαίτερα χαμηλό στα 162 κιλά με ένα ρεζερβουάρ χωρητικότητας 12,5 λίτρα.

Στον εξοπλισμό, όπως όλες οι μοτοσικλέτες της Peugeot Motocycles, έτσι και η PM-03 διαθέτει πολλά «καλούδια» όπως ψηφιακή οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας, USB θύρα φόρτισης, LED φώτα και DRL φώτα ημέρας.

Η καινούρια μοτοσικλέτα της Peugeot Motocycles είναι διαθέσιμη στη δελεαστική τιμή των 5.400 ευρώ. Θυμίζουμε ότι η εταιρεία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Σαρακάκη.