Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Οι σειρήνες του MotoGP ηχούν για τον Razgatlioglu

Ελλάδα 22:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι σειρήνες του MotoGP ηχούν για τον Razgatlioglu

NEWSMOTO

Οι σειρήνες του MotoGP ηχούν για τον Razgatlioglu

NEWSMOTO

Ο Toprak Razgatlioglu θα δοκιμάσει ξανά την Yamaha M1 του MotoGP στη Jerez.

Advertisement
Advertisement

Για μια ακόμα φορά το όνομα του Toprak Razgatlioglu ακούγεται έντονα για το MotoGP καθώς η Yamaha κανόνισε ακόμα ένα τεστ με την εργοστασιακή M1 στην πίστα της Jerez. Ο Τούρκος αναβάτης το 2022 είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την πρωτότυπη αγωνιστική μοτοσικλέτα στο Aragon και τώρα θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί στη σέλα της μοτοσικλέτας των Fabio Quartararo και Franco Morbidelli.

Ο Razgatlioglu αγωνίζεται και φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, έχοντας ξεκινήσει καλά τη χρονιά μετρώντας πολλά βάθρα και μια νίκη. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σίγουρα θα θελήσει να πάρει πίσω το στέμμα του πρωταθλητή που έχασε το 2022 από τον Alvaro Bautista.

Advertisement
Advertisement

Ένα πράγμα ωστόσο που ίσως του αποσπάσει την προσοχή είναι οι σειρήνες που ηχούν και πάλι από το MotoGP. Η Yamaha ανακοίνωσε ότι στις δοκιμές της Jerez εκτός από τον Cal Crutchlow, επίσημο δοκιμαστή της ομάδας, θα βρεθεί στη σέλα της εργοστασιακής Yamaha M1 ο Toprak Razgatlioglu. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους: ίσως η Yamaha τον προετοιμάζει για το 2024 να τον φέρει στο MotoGP ή απλά θέλει να δώσει στους μηχανικούς μια φρέσκια ιδέα για να λυθούν τα προβλήματα της μοτοσικλέτας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toprak Razgatlıoğlu (@toprak_tr54)

Advertisement

Ο Razgatlioglu πάντως δήλωσε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του δίνεται. «Ανυπομονώ να δοκιμάσω την MotoGP M1 στη Jerez, μια πίστα που μου αρέσει πολύ. Στο τελευταίο τεστ στο Aragon περιοριστήκαμε από τον καιρό, αλλά στη Jerez θα έχουμε καλύτερες συνθήκες και περισσότερο χρόνο στην πίστα. Θα έχω την ευκαιρία να καταλάβω καλύτερα τις απαιτήσεις της εργοστασιακής Yamaha MotoGP».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Yamaha Neo’s: Νέα έκδοση με 2 μπαταρίες (+video)
Η ευχάριστη έκπληξη της Yamaha
Yamaha XSR900 εμπνευσμένη από την θρυλική YZR500 (+video)