Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η Triumph του «Βασιλιά» Έλβις

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Triumph του «Βασιλιά» Έλβις

NEWSMOTO

Η Triumph του «Βασιλιά» Έλβις

NEWSMOTO

Η Triumph παρουσίασε μια συλλεκτική έκδοση της Bonneville T120 αφιερωμένη στον Έλβις Πρίσλεϋ.

Advertisement
Advertisement

Πριν από έναν χρόνο, στη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Elvis Prisley Charity Foundation ο J Daar παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Bonneville στα χρώματα Carnival Red τιμώντας την ιστορία της Memphis Mafia και του θρύλου της rock n roll.

Η ιδιαίτερη αυτή T120 δεν πέρασε απαρατήρητη από την Triumph και έναν χρόνο αργότερα έχουμε πλέον μια ειδική έκδοση Bonneville T120 Elvis Prisley από την ίδια την Triumph σε περιορισμένο αριθμό. Η συλλεκτική μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην κλασική και πανέμορφη T120 Bonneville στον κόκκινο χρωματισμό Carnival Red. Πολλές λεπτομέρειες σε χρυσό υπάρχουν σε διάφορα σημεία της μοτοσικλέτας, ενώ υπάρχει υπογραφή του «Βασιλιά» στο ρεζερβουάρ.

Αυτή η μοναδική μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 925 αντίτυπα παγκοσμίως. Θα υπάρχει αρίθμηση στην τιμονόπλακα και μαζί με κάθε μοτοσικλέτα θα δίνεται ένας χρυσός δίσκος τη Sony από τη δισκογραφία του Έλβις Πρίσλεϋ.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Bonneville T120 είναι το σήμα του κεραυνού στο φτερό το οποίο αναφέρεται στο μότο των στενών φίλων του Έλβις, της Memphis Mafia, που ήταν «Taking Care of Business in a Flash». Μένει να δούμε αν κάποια από τις 925 Triumph Bonneville T120 Elvis Presley φτάσουν στην Ελλάδα για να τα απολαύσουμε στους δρόμους της χώρας μας.