Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η βόμβα έσκασε! Ο Χόρχε Μαρτίν στην Aprilia MotoGP

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η βόμβα έσκασε! Ο Χόρχε Μαρτίν στην Aprilia MotoGP

NEWSMOTO

Η βόμβα έσκασε! Ο Χόρχε Μαρτίν στην Aprilia MotoGP

NEWSMOTO

Η Aprilia Racing ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Αλέιξ Εσπαργκαρό στο MotoGP το 2025 που είναι ο Χόρχε Μαρτίν.

Advertisement
Advertisement

«Μιλήσαμε με την Ducati και φαίνεται πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο». Αυτά ήταν τα λόγια του Χόρχε Μαρτίν την Πέμπτη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα του Μουτζέλο στην Ιταλία. Τέσσερα 24ωρα αργότερα και ενώ περιμέναμε την επιβεβαίωση ότι ο Ισπανός θα πάρει επιτέλους την πολυπόθητη θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, είχαμε την απόλυτη ανατροπή.

Ο Χόρχε Μαρτίν θα βρίσκεται το 2025 σε ιταλική ομάδα αλλά όχι στην Ducati. Η Aprilia ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι το 2025 τη θέση του Αλέιξ Εσπαργκαρό θα πάρει ο Χόρχε Μαρτίν ρίχνοντας μια βόμβα μεγατόνων στο πρωτάθλημα.

Η στάση της Ducati πάντως στο ζήτημα του Ισπανού εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί περίεργη. Εδώ και δύο χρόνια και ενώ ο Μαρτίν έχει αποδείξει την αξία του, δεν τον ανταμείβει με την εργοστασιακή θέση. Ο Ισπανός απηύδησε τελικά και αποφάσισε ότι αρκετά περίμενε του ανθρώπους της Μπολόνια.

Advertisement
Advertisement

Με θάρρος πήρε την απόφαση να φύγει να βρεθεί επιτέλους σε μια εργοστασιακή ομάδα και μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσικλέτα.

Όσο για τη δεύτερη θέση στην Ducati αυτή πλέον ανοίγει διάπλατα για τον Μαρκ Μάρκεθ. Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της μετακίνησης του πολυπρωταθλητή δίπλα στον Πέκο Μπανάια σε μια ομάδα που θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «Dream Team».

Πάντως η Aprilia μάλλον έβαλε βαθειά το χέρι στην τσέπη για να πάρει τον Μαρτίν. Ο Μάσιμο Ριβόλα, CEO της Aprilia Racing τόνισε πως έπρεπε να μιλήσει με τον Πρόεδρο της Piaggio για να διαθέσει τα ανάλογα κονδύλια προκειμένου να πειστεί και οικονομικά ο Μαρτίν να έρθει στην Aprilia.