Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ειδικές εκδόσεις Trophy για τις BMW R 1300 GS και F 900 GS (+video)

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ειδικές εκδόσεις Trophy για τις BMW R 1300 GS και F 900 GS (+video)

NEWSMOTO

Ειδικές εκδόσεις Trophy για τις BMW R 1300 GS και F 900 GS (+video)

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε τις ειδικές εκδόσεις των GS ενόψει του φετινού GS Trophy στη Ναμίμπια.

Advertisement
Advertisement

Τον Σεπτέμβριο του 2024 πραγματοποιείται το International GS Trophy που διοργανώνει η BMW Motorrad στη Ναμίμπια. 22 ομάδες από όλο τον κόσμο θα βιώσουν την εμπειρία οδήγησης και ανταγωνισμού στο μαγευτικό τοπίο της αφρικανικής χώρας έχοντας στα χέρια τους τις καινούριες R 1300 GS και F 900 GS.

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής εκδήλωσης η BMW Motorrad παρουσίασε τις ειδικές αγωνιστικές εκδόσεις R 1300 GS Trophy Competition Bike και F 900 GS Trophy Marshal Bike. Η μεγάλη GS θα είναι η μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσουν οι αγωνιζόμενοι στη διάρκεια του Trophy, ενώ η F 900 GS θα είναι η μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσουν οι κριτές και οι πλοηγοί της διοργάνωσης.

Η R 1300 GS Trophy Competition είναι εξοπλισμένη με ειδικά εξαρτήματα προκειμένου να ενισχυθεί για να ανταπεξέλθει στον αγώνα. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο ελαφρώς ψηλότερα, ο κινητήρας έχει προστατευτικά κάγκελα, οι μανέτες είναι κοντές και ρυθμιζόμενες, τα μαρσπιέ είναι από τη σειρά GS Vario Enduro, ο προβολέας έχει προστατευτικό κάλυμμα, μονή off-road σελα, ενώ τα ελαστικά είναι χωμάτινα της Metzeler με μαύρες ακτινωτές ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του μοντέλου παραγωγής που θα προστεθεί στην γκάμα της BMW Motorrad, η R 1300 GS Trophy Competition θα είναι διαθέσιμη στον μπλε αγωνιστικό χρωματισμό με τα λογότυπα GS Trophy και αυτοκόλλητα των χορηγών. Επιπλέον, θα διαθέτει προστατευτικό στο ψυγείο και εξάτμιση της Akrapovic.

Όσο για την F 900 GS Trophy Marshal θα είναι βασισμένη στη βασική έκδοση της μοτοσικλέτα με premium off-road εξοπλισμό. Το πιο σημαντικό στοιχείο ωστόσο θα είναι η δραστική μείωση του βάρους κατά 14 κιλά που θα την κάνει πολύ ευέλικτη στους χωμάτινους δρόμους της Ναμίμπια.