Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κάλεσμα φροντίδας της MV Agusta

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάλεσμα φροντίδας της MV Agusta

NEWSMOTO

Κάλεσμα φροντίδας της MV Agusta

NEWSMOTO

Η MV Agusta δείχνει έμπρακτα τη νέα φιλοσοφία της προσφέροντας δωρεάν έλεγχο σε μοντέλα από το 2018 και έπειτα.

Advertisement
Advertisement

Η MV Agusta ξεκινάει μια σημαντική καμπάνια με την ονομασία «We Care» με στόχο να δείξει έμπρακτα την αλλαγή φιλοσοφίας της από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια του Ομίλου Pierer. Για το 2024 λοιπόν, σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα φυσικά, όλοι οι κάτοχοι μοντέλων MV Agusta από το 2018 και έπειτα θα μπορούν δωρεάν να ελέγξουν τη μοτοσικλέτα τους στο επίσημο δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, στο κατάστημα Efthimiou Moto στην Αθήνα (Καλλιρρόης 33, 210-9224543), οι κάτοχοι μοντέλων με ημερομηνία παραγωγής τον Ιανουάριο 2018 θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν έλεγχο 20 σημείων στη μοτοσικλέτα τους εντελώς δωρεάν. Μάλιστα, στο πλαίσιο της καμπάνιας υπάρχει έκπτωση 20% σε επιλεγμένα Service Spare Parts.

Η MV Agusta τονίζει ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις για τους ιδιοκτήτες και με αυτή τη λογική ο δωρεάν έλεγχος είναι εγγυημένος μιας και δεν υπάρχει απολύτως καμία υποχρέωση για επιπλέον χρεώσεις. Σε περίπτωση δε που κάποια αντικατάσταση ανταλλακτικού κριθεί αναγκαία ή ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη κατά τον έλεγχο θα γίνει με έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά παρέχοντας πάντα στον πελάτη την πλήρη ελευθερία επιλογής.

Advertisement
Advertisement

Η παγκόσμια καμπάνια υπογραμμίζει τη δέσμευση της MV Agusta να φέρει τους ιδιοκτήτες των θρυλικών μοτοσικλετών στο επίκεντρο και να ευθυγραμμιστεί ιδανικά με το πελατοκεντρικό ήθος που αποτελεί έναν από τους πυρήνες των αξιών του ανανεωμένου οράματος της MV Agusta.

Για τη συμμετοχή τους οι πελάτες θα πρέπει να εγγραφούν στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της MV Agusta ώστε να λάβουν το κουπόνι «We Care».