Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κάποιος να τον μαζέψει… (+video)

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάποιος να τον μαζέψει… (+video)

NEWSMOTO

Κάποιος να τον μαζέψει… (+video)

NEWSMOTO

Τύπος στη Γεωργία αποδεικνύει ότι η ηλιθιότητα δεν έχει όρια.

Advertisement
Advertisement

Πολλές φορές έχουμε πετύχει στο διαδίκτυο απίθανα βιντεάκια από κάποια Ασιατική χώρα με μοτοσικλέτες υπερφορτωμένες είτε με επιβάτες, είτε με αντικείμενα. Αυτός όμως ο τύπος στη Γεωργία κατάφερε να παραβιάσει όλο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε ένα βίντεο μόλις λίγων δευτερολέπτων.

Στο μικρό social βίντεο εμφανίζεται ο αναβάτης στη σέλα ενός μπλε scooter να έχει ένα μικρό παιδί μπροστά του, ανάμεσα στα πόδια του. Εκτός από το γεγονός ότι δε φοράει ο ίδιος κράνος (αλλά φοράει γυαλιά ηλίου, άρα είναι προστατευμένος…) το παιδί επίσης δε φοράει κράνος ή προστατευτικό εξοπλισμό έχοντας τα χέρια του στο εσωτερικό μέρος του τιμονιού.

Θέλοντας όμως να δείξει τις αυξημένες εκπαιδευτικές του ικανότητες σε σκύλους, ο αναβάτης κάποια στιγμή σταματάει και με ένα νεύμα στον σκύλο του τον καλεί να ανέβει στο πίσω μέρος του scooter. Ο σκύλος με ένα σάλτο ανεβαίνει στη θέση του συνεπιβάτη και μάλιστα κρατάει από τους ώμους τον αναβάτη με τα μπροστινά του πόδια.

Advertisement
Advertisement

Το θέαμα για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου είναι διασκεδαστικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακραία επικίνδυνο. Καλά κρασιά…