Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW R1300GS

Ελλάδα 19:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW R1300GS

NEWSMOTO

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW R1300GS

NEWSMOTO

Διέρρευσαν εικόνες της BMW Motorrad για την καινούρια R1300GS και έχουμε πλέον μια πιο καθαρή εικόνα για το πολυαναμενόμενο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανακοίνωση της BMW Motorrad πως θα αποκαλύψει επίσημα την νέα R1300GS στις 28 Σεπτεμβρίου, διέρρευσαν στο διαδίκτυο αρκετά διαφωτιστικές εικόνες για το πως θα είναι η καινούρια μοτοσικλέτα.

Οι εικόνες διέρρευσαν από την Αυστραλία και μας δείχνουν μια πολύ καλή γεύση από το γερμανικό adventure. Οι άνθρωποι της BMW Motorrad έκαναν πολύ καλή δουλειά στις κατασκοπευτικές εικόνες που είχαν διαρρεύσει μέχρι τώρα κρύβοντας σημαντικά στοιχεία της μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Οι νέες αυτές εικόνες ξεκαθαρίζουν ότι η καινούρια R1300GS δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό της. Η μοτοσικλέτα έχει πολύ λεπτή σιλουέτα με το πίσω μέρος να είναι αρκετά αιχμηρό και σπορ. Η μάσκα επίσης είναι μικρότερη σε διαστάσεις και με εντελώς καινούριο φωτιστικό σώμα, διατηρώντας μόνο το μακρύ φτερό.

Οι τροχοί στις εικόνες είναι χυτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ το μεταξόνιο είναι μακρύτερο κατά 14 χιλιοστά. Όσο για τον κινητήρα, εκτός από τις οπτικές αλλαγές είναι μεγαλύτερος σε χωρητικότητα με την ισχύ να ανεβαίνει στους 143,5 ίππους και τη ροπή να φτάνει τα 147 Nm.

Advertisement

Είναι βέβαιο ότι μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε ακόμα περισσότερα για την R1300GS. Άλλωστε είναι ότι πιο hot έχει να επιδείξει η BMW Motorrad για το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία παρουσίασης της BMW R1300GS
Δείτε την… λυσσασμένη BMW M1000XR στο Isle of Man (+video)
Τον Ιούλιο το BMW Motorrad Festival 2023 (+video)

Advertisement