Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

ΜBP SC300: Το πρώτο χτύπημα

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜBP SC300: Το πρώτο χτύπημα

NEWSMOTO

ΜBP SC300: Το πρώτο χτύπημα

NEWSMOTO

Η MBP έρχεται στην Ελλάδα με ένα ποιοτικό και κορυφαίο σε επιδόσεις και εξοπλισμό scooter.

Advertisement
Advertisement

H MBP (Moto Bologna Passionne) είναι μια ιταλική εταιρεία που γνωρίσαμε πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο στο Μιλάνο. Πρόκειται για έναν κατασκευαστή μοτοσικλετών από την Ιταλία που ιδρύθηκε το 2022 με τη βοήθεια και το όραμα του Ομίλου Keeway. Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Μπολόνια γίνεται ο σχεδιασμός των δικύκλων και σε συνεργασία με τον κολοσσό Keeway κατασκευάζονται μοντέλα υψηλής αισθητικής, τεχνολογικά προηγμένα και ποιοτικά.

Το πρώτο από τα μοντέλα της MBP που ήρθαν στην Ελλάδα είναι το scooter SC300. Εμφανισιακά το SC300 έχει έντονα φουτουριστικά στοιχεία με πινελιές της ιταλικής φινέτσας. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η εντυπωσιακή μάσκα εμπρός και χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα, η λεπτή σιλουέτα και το σπορ τελείωμα στην ουρά. Το MBP SC300 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 278 κ.εκ. ο οποίος ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και την οικονομία στο καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

Η απόδοσή του είναι 25 ίπποι και 24,5 Nm ροπής, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου. Με το ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζονται ποιοτικές αναρτήσεις που αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω της Kayaba, τα φρένα της J.Juan έχουν ABS της Bosch και οι τροχοί είναι 13 ιντσών.

Ο εξοπλισμός είναι εντυπωσιακός και ξεκινάει από την TFT έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας MBP Connect, Keyless σύστημα, LED φώτα, αισθητήρα πίεσης ελαστικών TPMS, χώρο αποθήκευσης για ένα jet κράνος, τεχνολογία NFC απομακρυσμένης λειτουργίας, κουμπί πανικού, ρεζερβουάρ καυσίμου 11,5 και χαμηλό βάρος στα 151 κιλά.

Advertisement

Το νέο MBP SC300 είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς (Λευκό, Μαύρο, Μπλε Ματ, Γκρι) στην ανταγωνιστική τιμή των 4.299 ευρώ. Θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Advertisement

Δείτε την επίσημη παρουσίαση της MBP στην Ιταλία πίσω στο 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Ψηλώνει» η Ezi της Keeway
Εμπνευσμένη από τα Rally Raid η Keeway TX450R
Αποστολή newsmoto: Η Keeway καλωσορίζει την MBP