Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Με τη Red Bull στο πλευρό της το 2024 η GasGas MotoGP (+video)

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τη Red Bull στο πλευρό της το 2024 η GasGas MotoGP (+video)

NEWSMOTO

Με τη Red Bull στο πλευρό της το 2024 η GasGas MotoGP (+video)

NEWSMOTO

Παρουσιάστηκε η ομάδα GasGas Tech3 στο MotoGP έχοντας την Red Bull ως κεντρικό χορηγό.

Advertisement
Advertisement

Η φυγή του Μαρκ Μάρκεθ από τη Repsol Honda έφερε αλλαγές στην εργοστασιακή ομάδα της Honda με πιο βασική στον τομέα των χορηγών την απώλεια της Red Bull. Η αυστριακή εταιρεία με το δημοφιλές ποτό, δεν άργησε να βρει νέα στέγη στο MotoGP αποφασίζοντας να στηρίξει και τη δεύτερη ομάδα της KTM στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας.

Μετά λοιπόν από την KTM, η Red Bull θα φιγουράρει το 2024 και στα φέρινγκ της ομάδας GasGas Tech3. Στην παρουσίαση της ομάδας εκτός από τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτας, παρουσιάστηκαν και οι οδηγοί. Στο πλευρό του ταλαντούχου Αουγκούστο Φερνάντεζ θα βρεθεί ο Πέδρο Ακόστα ο οποίος ανεβαίνει ως πρωταθλητής Moto2 στη μεγάλη κατηγορία το 2024.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο νεαροί αναβάτες είναι τα πιο δυνατά χαρτιά αυτήν τη στιγμή στο MotoGP καθώς ο Φερνάντεζ είναι πρωταθλητής Moto2 2022 και Rookie of the Year το 2023 στο MotoGP και ο Ακόστα πρωταθλητής Moto2 2023. Μάλιστα, ο Ακόστα στις δοκιμές της Βαλένθια μετά το τέλος της χρονιάς εντυπωσίασε με τον γρήγορο τρόπο που προσαρμόστηκε στη μοτοσικλέτα της KTM. Από την άλλη, ο Φερνάντεζ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και σκαρφάλωσε μέχρι τη 4η θέση στον αγώνα της Γαλλίας και πήρε τη 10η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Advertisement

Στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται και φέτος ο Νίκολας Γκογιόν, ενώ οι μοτοσικλέτες που θα έχουν στα χέρια τους οι δύο αναβάτες θα είναι παρόμοιες με εκείνες των Μπραντ Μπίντερ και Τζακ Μίλερ στην εργοστασιακή KTM. Μια νέα προσθήκη που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική είναι η μετάθεση σε θέση αναβάτη δοκιμών του Πολ Εσπαργκαρό ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα το 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βόμβα ή πυροτέχνημα η Trackhouse Aprilia στο MotoGP
MotoGP: Βραβείο εκκεντρικότητας για την ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι
Όλα τα φώτα πάνω στον Μαρκ Μάρκεθ στην παρουσίαση της Gresini Ducati