Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μία BMW R1250GS αφιερωμένη στο International GS Trophy 2022

Ελλάδα 1:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία BMW R1250GS αφιερωμένη στο International GS Trophy 2022

NEWSMOTO

Μία BMW R1250GS αφιερωμένη στο International GS Trophy 2022

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad παρουσίασε μια καινούρια έκδοση της κορυφαίας R1250GS εμπνευσμένη από το GS Trophy.

Advertisement
Advertisement

Το International GS Trophy είναι ένας σημαντικός αγώνας, τον οποίο κάθε χρόνο πραγματοποιεί η BMW Motorrad σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το 2022, από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου το GS Trophy θα μεταφερθεί στα βουνά της Αλβανίας, όπου περισσότεροι από 120 αναβάτες θα τα βάλουν με τα σκληρά εδάφη της βαλκανικής χώρας. Βασική μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσουν οι συμμετέχοντες είναι η δημοφιλέστατη R1250GS και η BMW για να τονίσει τη σημαντικότητα της διοργάνωσης δημιούργησε μια ειδική έκδοση του adventure μοντέλου.

Το 2020, στην προηγούμενη διοργάνωση GS Trophy, η μοτοσικλέτα επιλογής ήταν η F850GS, ωστόσο φέτος το διάσημο «boxer» μοντέλο αναλαμβάνει δράση. Βασικό χαρακτηριστικό της έκδοσης R1250GS Trophy Competition είναι η βαφή δύο τόνων με μεταλλικό ματ λευκό και μπλε η οποία συνδυάζεται με ειδικά γραφικά GS Trophy. Η GS Trophy θα είναι διαθέσιμη ως μοντέλο 2023 και αναμένεται στο τέλος του 2022 να βρίσκεται στα καταστήματα της BMW Motorrad.

Advertisement
Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι, η R1250 GS Trophy Competition είναι εξοπλισμένη με έναν ανθεκτικό προστατευτικό κινητήρα από αλουμίνιο για enduro χρήση, ένα προστατευτικό του φωτιστικού σώματος, ένα κάλυμμα της κεφαλής και μια ειδική TFT οθόνη για προστασία από ζημιές σε περίπτωση πτώσης. Στη συγκεκριμένη έκδοση έχουν τοποθετηθεί επίσης τα μαρσπιέ από την έκδοση Adventure και οι μοχλοί φρένων και ταχυτήτων για περισσότερη ανθεκτικότητα.

Advertisement

Τα ελαστικά επιλογής είναι τα Metzeler Karoo 3, τα οποία είναι τοποθετημένα σε ακτινωτές ζάντες για άριστη συμπεριφορά σε δύσκολα χωμάτινα εδάφη. Η σέλα είναι από τη σειρά Rally, η ζελατίνα είναι σπορ, ενώ υπάρχει και τελικό εξάτμισης της Akrapovic. Η BMW έχει τοποθετήσει επίσης μια μικρή τσάντα πέντε λίτρων η οποία τοποθετείται στο ρεζερβουάρ ή στο πίσω μέρος για κάθε είδους μικροαντικείμενα και δυνατότητα φόρτισης συσκευών μέσω USB θύρας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track
Vespa 60 ετών ζωντανεύει ξανά! (+video)
Ποιο είναι το μυστικό του Honda CB300R;