NEWSMOTO

Μία Ducati Scrambler για την καταπολέμηση του Covid-19

Ελλάδα 10:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Ducati Scrambler για την καταπολέμηση του Covid-19

NEWSMOTO

Μία Ducati Scrambler για την καταπολέμηση του Covid-19

NEWSMOTO

Η Club Italia δημιουργεί μία ιδιαίτερη Ducati Scrambler, αποκλειστικά για τα μέλη της Scuderia Italia. Μέρος των εσόδων από της πωλήσεις της θα δοθούν στο νοσοκομείο Sant’Orsola της Μπολόνια στην Ιταλία για την καταπολέμηση του Covid-19.

Advertisement
Advertisement

 

Για την καταπολέμηση της παγκόσμιας πανδημίας Covid-19, η Scuderia Club Italia, κάνει την δική της κίνηση και δημιουργεί το Scrambler Ducati Club Italia. Η ειδική αυτή μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε 80 μονάδες και ένα μέρος των εσόδων από τις παραγγελίες θα δωρηθούν στο νοσοκομείο Sant’Orsola στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Ducati Custom Rumble: Στη 2η θέση η ελληνική συμμετοχή

Advertisement
Advertisement

Για όσους δεν το γνωρίζουν το «Scuderia Club», αποτελείται από οδηγούς/ ιδιοκτήτες vintage αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Ως τώρα η σύνθεσή του είναι περιορισμένη στα 80 μέλη. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν θέλετε να αγοράσετε το Scrambler Club Italia καινούργιο, δεν μπορείτε, αφού πρέπει να περιμένετε έως ότου κάποιο από τα μέλη πουλήσει την μοτοσυκλέτα του. Το Club Scuderia Club Italia και η Ducati, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν (το 1995) για μια μοτοσυκλέτα περιορισμένης έκδοσης (36 Monster 900 Club Italia) που έχει γίνει περιζήτητη από συλλέκτες.

Το Scrambler Ducati Club Italia συνοδεύεται από πολλά μοναδικά περιφερειακά αξεσουάρ/ανταλλακτικά, όπως η κόκκινη δερμάτινη «σέλα» της Poltrona Frau με κεντημένο το λογότυπο του Club Italia. Το αποκλειστικό (για αυτό το δίκυκλο κάθισμα) συμπληρώνεται από το μεταλλικό μπλε ρεζερβουάρ, το οποίο πάνω του έχει το λογότυπο Ducati που σχεδιάστηκε από τον Giugiaro.

Advertisement

Επιπλέον το Scrambler, του Ducati Club Italia, έχει τελικά εξάτμισης Termignoni (τιτανίου) και καπάκι ρεζερβουάρ καυσίμου από αλουμίνιο billet, διακοσμημένο με το λογότυπο Club Italia στο κάτω μέρος. Το αλουμίνιο «Billet» χρησιμοποιείται επίσης για τις μανέτες φρένων και συμπλέκτη και τα μαρσπιέ. Τα μέλη του Club Italia έλαβαν πρόσφατα μια αποκλειστική προεπισκόπηση του Scrambler Ducati Club Italia, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον Σεπτέμβριο του 2020. Κάθε Scrambler Ducati Club Italia διαθέτει εξατομικευμένη κουκούλα, πιστοποιητικό γνησιότητας και κράνος Bell που ταιριάζει με τη μοτοσυκλέτα.

Advertisement