Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μειωμένη τιμή για το απολαυστικό Yamaha MT-03 (+video)

Ελλάδα 23:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μειωμένη τιμή για το απολαυστικό Yamaha MT-03 (+video)

NEWSMOTO

Μειωμένη τιμή για το απολαυστικό Yamaha MT-03 (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha κάνει πολύ δελεαστική την απόκτηση του μικρού naked μοντέλου της MT-03.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί στην οικογένεια των Yamaha MT να επικρατεί το εκρηκτικό MT-09 και το διασκεδαστικό MT-07, ωστόσο και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας έχουν αυτό το DNA που βάζει σε πρώτο πλάνο την ευχαρίστηση της οδήγησης. Ανάμεσα κυρίως στους νεαρούς αναβάτες δημοφιλέστερο είναι το MT-03 το οποίο έχει εκείνα τα στοιχεία που θα καλύψουν τόσο το χρηστικό κομμάτι της καθημερινής μετακίνησης, όσο και το απολαυστικό οδηγικό σκέλος.

Το ανανεωμένο MT-03 είναι πλέον πιο προσιτό από ποτέ καθώς η Yamaha μειώνει την τιμή του κατά 500 ευρώ. Η νέα τιμή της μοτοσικλέτα είναι 5.600 ευρώ και πλέον γίνεται μια από τις πιο δελεαστικές μοτοσικλέτες στην κατηγορία των 300 κ.εκ.

Η Yamaha MT-03 σχεδιαστικά ακολουθεί την αισθητική των υπόλοιπων μοντέλων της οικογένειας MT με minimal διαστάσεις και επιθετικές γραμμές. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 321 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 42 ίππους και 29,5 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές για το MT-03 κάτι που ενισχύεται τόσο από το χαμηλό βάρος των 167 κιλών, όσο και από τον βελτιωμένο ψεκασμό της Yamaha.

Advertisement
Advertisement

Το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλ. εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω με διαδρομή 125 χιλ. που συνεργάζεται με ενισχυμένο ψαλίδι. Τα φρένα από την άλλη είναι πολύ ισχυρά με έναν δίσκο 298 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 220 χιλ. πίσω που συνοδεύονται από ABS. Οι τροχοί είναι αλουμινένιοι 17 ιντσών και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 14 λίτρα.

Η Yamaha MT-03 ενσαρκώνει στο έπακρο την ιαπωνική φιλοσοφία, την υψηλή ποιότητα, τις εξαιρετικές επιδόσεις, την μοντέρνα σχεδίαση και το νεανικό στυλ. Πλέον γίνεται και δελεαστική στην τιμή των 5.600 ευρώ.