Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μοιράζει δώρα η Yamaha με κάθε νέο Tenere

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοιράζει δώρα η Yamaha με κάθε νέο Tenere

NEWSMOTO

Μοιράζει δώρα η Yamaha με κάθε νέο Tenere

NEWSMOTO

Η Yamaha κάνει δώρο σε όσους αποκτήσουν το νέο Tenere και Tenere Rally γνήσια αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Η άνοιξη και αυτός ο τρομερός καιρός μας έχει ανεβάσει στα… κάγκελα. Ιδιαίτερα εκείνοι που είναι έτοιμοι να αγοράσουν τώρα τη νέα τους μοτοσικλέτα δε βλέπουν την ώρα να τη βάλουν στο γκαράζ τους και να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις στη φύση. Μια από τις μοτοσικλέτες που έχουν φτιαχτεί ιδανικά για αυτές ακριβώς τις εξορμήσεις είναι η Yamaha Tenere η οποία συνεχίζει δυναμικά να ταξιδεύει τους φίλους της περιπέτειας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η έναρξη του Απριλίου 2024 φέρνει μαζί του και μια εντυπωσιακή προσφορά από τη Yamaha για τα Tenere 700 και Tenere 700 Rally. Με την απόκτηση ενός καινούριου μοντέλου στην απλή ή την έκδοση Rally η εταιρεία προσφέρει δωρεάν γνήσια αξεσουάρ Yamaha αξίας 700 ευρώ.

Μαζί λοιπόν με την επετειακή προσφορά των 40 χρόνων Tenere, η Yamaha ανανεώνει και αυξάνει τα δώρο κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση του Tenere. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δεν περιλαμβάνει προϊόντα της Akrapovic και της Ohlins.

Advertisement
Advertisement

Το Yamaha Tenere 700, όντας πιο ώριμο από ποτέ, το 2024 διαθέτει έξι διαφορετικές εκδόσεις. Εκτός από τη βασική και τη Rally Edition που συνοδεύονται από την παραπάνω προσφορά, η Yamaha έχει δημιουργήσει τις εκδόσεις Explore, Extreme, World Raid και World Rally. Θυμίζουμε ότι η τιμή της Yamaha Tenere 700 ξεκινάει από τα 11.600 ευρώ, ενώ η Rally Edition ανεβαίνει στα 13.200 ευρώ.