NEWSMOTO

Νέα έκδοση CMX500 Rebel S φέρνει η Honda το 2024 (+video)

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα έκδοση CMX500 Rebel S φέρνει η Honda το 2024 (+video)

NEWSMOTO

Νέα έκδοση CMX500 Rebel S φέρνει η Honda το 2024 (+video)

NEWSMOTO

Η Honda φέρνει το 2024 μια νέα έκδοση της Rebel 500 με ακόμα πιο vintage αισθητική.

Advertisement
Advertisement

Για το 2024 η Honda συνεχίζει τις αισθητικές αναβαθμίσεις στα μοντέλα της. Η επιτυχημένη cruiser Rebel 500 φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην Ευρώπη έχει καταγράψει ιδιαίτερη επιτυχία.

Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού η Honda την επόμενη χρονιά έχει ετοιμάσει μια έκδοση S της Rebel 500. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται σε έναν καινούριο, ειδικό μαύρο χρωματισμό Pearl Shining Black ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στις απλές εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση S της ανανεωμένης Rebel 500 συνοδεύεται επίσης από λεπτομέρειες που της δίνουν έναν πιο ρετρό, bobber χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα το Rebel S είναι εξοπλισμένο με ένα κάλυμμα στον προβολέα που θυμίζει τις αμερικανικές cruiser και μια μικρή φημέ ζελατίνα.

Τα εμπρός καλάμια του τηλεσκοπικού πιρουνιού έχουν αποκτήσει ειδικό κάλυμμα, ενώ η σέλα έχει ιδιαίτερη ραφή τύπου διαμάντι σε μαύρο χρώμα. Οι τροχοί τέλος είναι βαμμένοι στο χρώμα του χαλκού.

Advertisement

Στο τεχνικό κομμάτι η μοτοσικλέτα παραμένει ίδια με τον δικύλινδρο κινητήρα των 471 κ.εκ. να αποδίδει 45,6 ίππους και 43,3 Nm ροπής. Οι τροχοί έχουν διαστάσεις 16 ιντσών εμπρός και πίσω, οι αναρτήσεις της Showa εγγυώνται εξαιρετική άνεση και ποιότητα στο δρόμο, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά και συνοδεύονται από δικάναλο ABS.

Η νέα Honda Rebel CMX500 αναμένεται το επόμενο διάστημα στην αγορά με την τιμή να κινείται στα όρια των 8.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda συμμετέχει σε αγώνα MX με ηλεκτρική CR (+video)
Η Honda φέρνει το E-Clutch στις μοτοσικλέτες της (+video)
Honda Africa Twin 2024: Περισσότερη ροπή, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις