Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα μειωμένη τιμή για το Kawasaki Versys 1000

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα μειωμένη τιμή για το Kawasaki Versys 1000

NEWSMOTO

Νέα μειωμένη τιμή για το Kawasaki Versys 1000

NEWSMOTO

Η Kawasaki προσφέρει με μειωμένη τιμή το κορυφαίο της Versys 1000 S και SE για γρήγορα και άνετα ταξίδια.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο και τεχνολογικά προηγμένο Kawasaki Versys 1000 S και SE τώρα γίνεται πιο προσιτό από ποτέ. Η εταιρεία προχωράει σε έκπτωση 800 ευρώ στις δύο κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου μειώνοντας την τιμή στα 15.995 ευρώ για το Versys 1000 S του 2023 και στα 17.995 ευρώ για το Versys 1000 SE του 2023.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τον χρωματισμό Metallic Matte Sovereign Red (Κόκκινο) και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όπως είναι λογικό, τα δύο μοντέλα είναι σε περιορισμένο αριθμό διαθεσιμότητας κάτι που σημαίνει ότι όποιος θέλει να αποκτήσει το κορυφαίο sport touring μοντέλο θα πρέπει να βιαστεί.

Το Kawasaki Versys 1000 είναι πιο εξοπλισμένο και πιο ώριμο από ποτέ μετατρέποντας το κάθε ταξίδι και την κάθε διαδρομή σε μια οδηγική εμπειρία. Ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος σε σειρά 1.043 κ.εκ. με απόδοση 120 ίππους και 102 Nm ροπής. Συνοδεύεται από ένα πλήρες και τεχνολογικά προηγμένο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης με τρία προγράμματα οδήγησης, μονάδα IMU, quickshifter, Cruise Control και πολλά ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Στην έκδοση SE η Kawasaki έχει προσθέσει το σύστημα αναρτήσεων KECS Showa με ηλεκτρονική ρύθμιση και αυτόματη προσαρμογή απόσβεσης Skyhook. Εκτός από τον τεχνικό εξοπλισμό, το Kawasaki Versys διαθέτει προηγμένο σύστημα φώτων στροφής, σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, θερμαινόμενα grip και βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες.