NEWSMOTO

Νέο KTM Super Adventure με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις (+video)

Ελλάδα 19:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο KTM Super Adventure με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις (+video)

NEWSMOTO

Νέο KTM Super Adventure με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις (+video)

NEWSMOTO

Η KTM παρουσίασε την ανανεωμένη για το 2023 Super Adventure με άφθονη τεχνολογία και ημι-ενεργητικές αναρτήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η KTM δεν έχει μείνει με τα χέρια σταυρωμένα για την επόμενη χρονιά και παρότι δεν έχει δείξει κάποιο εντελώς νέο μοντέλο, συνεχώς αναβαθμίζει την υπάρχουσα γκάμα της. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της κορυφαίας Super Adventure 1290 S να ανανεωθεί προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό το 2023.

Η μοτοσικλέτα ήδη είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και η KTM προσπάθησε απλά να ραφινάρει τις λεπτομέρειες της μοτοσικλέτας. Στο αισθητικό κομμάτι, η Super Adventure απέκτησε δύο νέους χρωματισμούς σε πορτοκαλί και ασημί απόχρωση, ενώ ανανεωμένα είναι και τα γραφικά. Το υποπλαίσιο συνεχίζει να προσφέρει μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης στο ταξίδι, ενώ το ρεζερβουάρ των 23 λίτρων υπόσχεται πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός LC8 δικύλινδρος των 1.301 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 160 ίππους και 138 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύουν πολύ εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα με αισθητήρες 6D της Bosch για την μέγιστη αποτελεσματικότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης και συστημάτων όπως traction crontrol με ευαισθησία κλίσης, ABS στροφής, ραντάρ με Adaptive Cruise Control και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Το νέο Super Adventure 1290 S είναι εξοπλισμένο με κορυφαίες ημι-ενεργητικές αναρτήσεις της WP οι οποίες σε πραγματικό χρόνο προσαρμόζονται στις ανάγκες οδήγησης. Η ρύθμισή τους γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από την οθόνη TFT των 7 ιντσών, ενώ η KTM προσφέρει στον προαιρετικό εξοπλισμό και το πακέτο αναρτήσεων PRO. Από την οθόνη TFT μπορεί ο αναβάτης να περιηγηθεί χάρη στο σύστημα πλοήγησης Στροφή/Στροφή+, ενώ ο εξοπλισμός ταξιδιού και άνεσης παραμένει στο πιο υψηλό επίπεδο.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης του KTM Super Adventure 1290 S.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτο δείγμα της KTM RC 8C παραγωγής
Η CFMoto θα κατασκευάζει το νέο KTM 790 Adventure
Με Demo Mode η νέα KTM 890 Adventure