Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέο scooter γεμάτο νοσταλγία από την QJMotor

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο scooter γεμάτο νοσταλγία από την QJMotor

NEWSMOTO

Νέο scooter γεμάτο νοσταλγία από την QJMotor

NEWSMOTO

Το ολοκαίνουριο LTM 125 της QJMotor έρχεται να προστεθεί στην γκάμα scooter της, φέρνοντας μαζί του τη διαχρονική σχεδιαστική αύρα των 60’s.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor μέσα σε έναν περίπου χρόνο έχει φτάσει τα 18 μοντέλα καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος κατηγοριών, από adventure και naked μέχρι classic και scooters. Πρόσφατα η εταιρεία πρόσθεσε στην ελληνική αγορά ένα πολύ ενδιαφέρον scooter με γοητευτική αισθητική και άκρως δελεαστική τιμή.

Το QJMotor LTM 125 κεντρίζει άμεσα το ενδιαφέρον με τον σχεδιασμό του. Το ρετρό του look είναι διαχρονικά και παραπέμπει στα ευρωπαϊκά scooter της δεκαετίας του 1960. Λεπτομέρειες όπως ο ενσωματωμένος προβολέας LED στο τιμόνι εμπρός, το ημικυκλικό φωτιστικό σώμα πίσω και οι πολυάκτινες ζάντες ελαφρού κράματος δίνουν έναν έντονο χαρακτήρα στο scooter που ξεχωρίζει.

Οι στρογγυλοί καθρέπτες, η προσεκτικά επιλεγμένη διχρωμία για το ανάγλυφο κάλυμμα της σέλας με τις διπλές εξωτερικές ραφές και το τρισδιάστατο σήμα της QJMotor κάτω από τον προβολέα, υπογραμμίζουν τον πολυτελή χαρακτήρα του νέου LTM 125.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του LTM 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 124 κ.εκ. με απόδοση 9 ίππους και 9,5 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι ποιοτικός της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου ταχυτήτων. Η κατανάλωση είναι χαμηλή στα 2,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και συμβαδίζει με το χαμηλό βάρος στα μόλις 113 κιλά.

Εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο του LTM 125 είναι η προσθήκη ABS στα φρένα. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκο 190 χιλ. σε κάθε τροχό, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι και δύο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και στον εξοπλισμό έχουν προστεθεί LED φώτα, USB θύρα φόρτισης, χώρος αποθήκευσης και οθόνη LCD πληροφοριών.

Το νέο QJMotor LTM 125 ABS είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 1.995 ευρώ.