Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέος κινητήρας για την Indian Scout του 2025 (+video)

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος κινητήρας για την Indian Scout του 2025 (+video)

NEWSMOTO

Νέος κινητήρας για την Indian Scout του 2025 (+video)

NEWSMOTO

Η Indian παρουσίασε την γκάμα των Scout για το 2025 με πολλά νέα στοιχεία, αλλά ίδια φιλοσοφία.

Advertisement
Advertisement

Η Indian Scout είναι από τα παλαιότερα μοντέλα της αμερικανικής μάρκας γράφοντας ιστορία 100+ χρόνων. Το μοντέλο όχι μόνο συνεχίζει να βρίσκεται στην γκάμα της Indian, αλλά είναι η πιο εμπορική μοτοσικλέτα της εταιρείας με πολλές εκδόσεις και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις.

Για το 2025 η Indian αποφάσισε να αναβαθμίσει τις μοτοσικλέτες της παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Scout. Στο σχεδιαστικό κομμάτι οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες με την εταιρεία να διατηρεί την ίδια φιλοσοφία. Η πρώτη και σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με τον κινητήρα. Το νέο Scout διαθέτει έναν επανασχεδιασμένο V2 κινητήρα 1.250 κ.εκ. SpeedPlus 1250 ο οποίος αποδίδει 111 ίππους και 112 Nm ροπής.

Και στις πέντε εκδόσεις της νέας Scout ο κινητήρας θα συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως traction control και προγράμματα οδήγησης, ενώ το ABS Στροφής θα είναι στον βασικό εξοπλισμό. Καινούριο είναι το ατσάλινο πλαίσιο της μοτοσικλέτας το οποίο σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστική και ασφαλή την οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Οι πέντε εκδόσεις της νέας Indian Scout είναι οι 101 Scout, Scout Bobber, Sport Scout, Super Scout και Scout Classic. Όλες θα είναι πλούσια εξοπλισμένες με LED φώτα, ψηφιακά όργανα με αναλογικό στροφόμετρο, USB θύρα φόρτισης, cruise control και σε κάποιες εκδόσεις σύστημα συνδεσιμότητας.

Δείτε τη νέα σειρά Indian Scout.