Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο κόσμος υποκλίνεται στην Ducati Diavel V4

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο κόσμος υποκλίνεται στην Ducati Diavel V4

NEWSMOTO

Ο κόσμος υποκλίνεται στην Ducati Diavel V4

NEWSMOTO

Η Ducati Diavel V4 πρόσθεσε ακόμα δύο βραβεία σχεδιασμού στην τροπαιοθήκη της.

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή Ducati Diavel V4 πρωταγωνίστησε το 2023 στους κύκλους των σχεδιαστών οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Κατάφερε να συλλέξει πολλά βραβεία σε διοργανώσεις όλου του κόσμου, να κερδίσει τον σεβασμό του διεθνή ειδικού Τύπου και φυσικά να γίνει ένα ξεχωριστό όνειρο για κάθε μοτοσικλετιστή.

Η μοτοσικλέτα της Ducati εξασφάλισε πρόσφατα ακόμα δύο βραβεία σχεδιασμού επιβεβαιώνοντας για μα ακόμα φορά την ποιότητα, την πολυτέλεια και την μοναδικότητά της. Η πρώτη βράβευση ήρθε από το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε το 1950 στο Σικάγο των ΗΠΑ και στην έκδοση του 2023 είχε 1.100 συμμετοχές από 55 χώρες. Η Diavel V4 κατάκτησε λοιπόν το βραβείο Good Design Award για την τελειότητα στον σχεδιασμό της. Το δεύτερο βραβείο που απέσπασε πρόσφατα η Ducati ήρθε από τα German Design Awards που έχουν την στήριξη του Γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών και Τεχνολογίας.

Η Ducati Diavel V4 απέσπασε το βραβείο Special Mention in the Excellent Product Design. Εκτός από τα βραβεία η Diavel V4 πρωταγωνίστησε στα Diavel Design Nights σε πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Παρίσι, Οι Βρυξέλλες, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και η Σαγκάη, ενώ στην EICMA 2022 ψηφίστηκε η πιο όμορφη μοτοσικλέτα της έκθεσης.

Advertisement

Το επιστέγασμα αυτής της ανωτερότητας για την cruiser της Ducati ήρθε με την παρουσίαση στην Art Basel στο Μαιάμι της Ducati Diavel for Bentley. Ο κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων αποφάσισε να συνεργαστεί με τους Ιταλούς για να κατασκευάσουν από κοινού μια εντυπωσιακή Diavel V4 σε μόλις 500+50 μονάδες εμπνευσμένες από την Batur και την Mulliner.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ducati Diavel V4
Πότε θα δούμε την motocross της Ducati; (+video)
Πέντε Ducati Panigale για συλλέκτες