Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Οδήγησε τη Yamaha σου παρέα με τον Βαλεντίνο Ρόσι (+video)

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδήγησε τη Yamaha σου παρέα με τον Βαλεντίνο Ρόσι (+video)

NEWSMOTO

Οδήγησε τη Yamaha σου παρέα με τον Βαλεντίνο Ρόσι (+video)

NEWSMOTO

Η Yamaha ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του Yamaha Racing Heritage Club με πάρα πολλές εκπλήξεις.

Advertisement
Advertisement

Η Yamaha από το 2021 έχει δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη λέσχη η οποία έχει να κάνει με την αγωνιστική κληρονομιά της. Το Yamaha Racing Heritage Club διοργανώνει κάθε χρόνο μοναδικά events σε επιλεγμένες πίστες στην Ευρώπη όπου όλοι οι κάτοχοι κλασικών αγωνιστικών μοτοσικλετών της Yamaha μπορούν να επιδείξουν και να οδηγήσουν μαζί με εκλεκτούς πρωταθλητές της εταιρείας.

Ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι του Yamaha Racing Heritage Club είναι ότι βοηθάει ιδιώτες και λέσχες σε όλο τον κόσμο να ανακατασκευάσουν και επιδιορθώσουν τις κλασικές τους μοτοσικλέτες. Με αυτόν τον τρόπο καταγράφει όλες τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες που είναι εν λειτουργία σε όλο τον κόσμο και ο κάθε ένας μπορεί να ζητήσει και να ενημερωθεί για κάποιο εξάρτημα μέσω της βάσης δεδομένων.

Για το 2024 η Yamaha ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της λέσχης με πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το ASI Motoshow στην Ιταλία και συνεχίζεται στο Σάχσενρινγκ στη Γερμανία, στην Αγγλία και το CRMC Classic Motorcycle Festival μαζί με το Goodwood Festival και ολοκληρώνεται με επισκέψεις στο Μουτζέλο της Ιταλίας, στο Paul Ricard της Γαλλίας και τη Χερέθ της Ισπανίας.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις που ετοιμάζει η Yamaha για τους φίλους της κλασικής μοτοσικλέτας είναι η συμμετοχή του μεγάλου Βαλεντίνο Ρόσι σε ένα από τα event. Ο Ιταλός θρύλος θα προστεθεί στη λίστα με τα ήδη κορυφαία ονόματα όπως εκείνα των Τζιάκομο Αγκοστίνι, Φιλ Ριντ, Κριστιάν Σαρόν, Τζόνι Τσεκότο, Τζόναθαν Ρεα, Φάμπιο Κουαρταραρό και Ανδρέα Λοκατέλι.

Αν λοιπόν είστε κάτοχος μιας κλασικής αγωνιστικής Yamaha μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από τα event του Yamaha Racing Heritage Club και να νιώσετε την απόλυτη εμπειρία της αγωνιστικής κληρονομιάς της ιαπωνικής εταιρείας.

Το πρώτο ραντεβού στην πίστα του Βαράνο.