Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ώρα για μια συλλεκτική Triumph Speed Triple 1200RR Breitling Edition

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ώρα για μια συλλεκτική Triumph Speed Triple 1200RR Breitling Edition

NEWSMOTO

Ώρα για μια συλλεκτική Triumph Speed Triple 1200RR Breitling Edition

NEWSMOTO

Triumph και Breitling ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία μόνο για συλλέκτες.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση της Triumph με την Breitling είναι πολύ στενή καθώς οι δύο εταιρείες μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά όπως το στυλ, η ποιότητα και η απόδοση. Αυτήν τη φορά οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να δημιουργήσουν κοινά προϊόντα τα οποία έχουν συλλεκτική αξία και συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Από τη μεριά της η Triumph ετοίμασε μια Speed Triple 1200 RR με ειδικό χρωματισμό που παραπέμπει στους χρονογράφους της Breitling. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα θα κατασκευαστεί σε μόλις 270 αντίτυπα και εκτός από τον μοναδικό γκρι χρωματισμό με τις χρυσές λεπτομέρειες διαθέτει ειδική ραφή από τη Γαλλία στη σέλα, εξάτμιση της Akrapovic και πολλά carbon στοιχεία.

Στη μοτοσικλέτα δεσπόζουν το λογότυπο της Breitling στην τιμονόπλακα, το σμιλευμένο λογότυπο στην πίσω ζάντα και το σήμα στο ρεζερβουάρ. Στο τεχνικό κομμάτι δεν έχουμε αλλαγές με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1.160 κ.εκ. να αποδίδει 180 ίππους, τις αναρτήσεις να είναι ημι-ενεργητικές της Ohlins και τα φρένα της Brembo.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με τη μοτοσικλέτα, η Breitling σχεδίασε ένα ιδιαίτερο ρολόι για να συνοδεύσει την Speed Triple 1200 RR. Το Chronomat B01 42 διαθέτει σκελετό από τιτάνιο και χρυσό 18 καρατίων που θυμίζουν τον χρωματισμό της μοτοσικλέτας. Το λουράκι είναι δερμάτινο σε καφέ χρωματισμό και ο μηχανισμός είναι τελευταίας γενιάς quartz με απόλυτη ακρίβεια και απόδοση.

Ο κάθε τυχερός που θα καταφέρει να κάνει δική του μια από τις 270 Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition θα απολαύσει και το κορυφαίο ρολόι Chronomat B01 42 έχοντας χαραγμένο τον ίδιο αριθμό με τη μοτοσικλέτα. Φυσικά, θα πληρώσει κάτι παραπάνω καθώς η μοτοσικλέτα κοστίζει 28.000 ευρώ και το ρολόι 9.200 ευρώ!