Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πας στο Aprilia All Stars και φεύγεις με μια RS 457

Ελλάδα 18:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πας στο Aprilia All Stars και φεύγεις με μια RS 457

NEWSMOTO

Πας στο Aprilia All Stars και φεύγεις με μια RS 457

NEWSMOTO

Στη διάρκεια της εκδήλωσης prilia All Stars 2024 θα κληρωθει μια ολοκαίνουρια Aprilia RS 457.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιούνιος πλησιάζει και η μεγάλη γιορτή της Aprilia, είναι πλέον προ των πυλών. Το Aprilia All Stars φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Misano στην Αδριατική και το πρόγραμμα υπόσχεται μοναδικά events με μοτοσικλέτες και πρωταθλητές, θεάματα γεμάτα αδρεναλίνη και διασκέδαση για όλους.

Μάλιστα, όσοι βρεθούν στο Misano, θα έχουν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανταμείψουν το πάθος τους για τις μοτοσικλέτες. Στο τέλος της ημέρας θα κληρωθεί μία Aprilia RS 457. Πρόκειται για τη νέα σπορ μοτοσικλέτα, που συνδυάζει τη σχεδίαση και την τεχνολογία της Aprilia για μέγιστη διασκέδαση στην πίστα και τον δρόμο.

Το Aprilia All Stars έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Ιουνίου. Η είσοδος είναι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Aprilia, μαζί με την αγωνιστική RS-GP του MotoGP. Παρόντες θα είναι οι αναβάτες της Aprilia Racing, τόσο από την εργοστασιακή ομάδα, όσο και από την ομάδα Trackhouse. Ιδιαίτερος καλεσμένος θα είναι και πάλι ο πρεσβευτής της μάρκας και πρώην πρωταθλητής Μαξ Μπιάτζι.

Advertisement
Advertisement

Μερικές από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η Aprilia είναι η ομάδα Aprilia Off-Road με την αγωνιστική Tuareg 660, ένας γύρος ως συνεπιβάτης με αναβάτη MotoGP, περιήγηση στο γκαράζ της ομάδας MotoGP, συνάντηση με όλους τους αναβάτες. Το αποκορύφωμα θα είναι ένας αγώνας μεταξύ των αναβατών της Aprilia Racing με τις RS 660 Extrema.

Και, στο τέλος της ημέρας, όταν σβήσει ο θόρυβος των MotoGP και των ιστορικών αγωνιστικών δίχρονων μοτοσικλετών, η πίστα Misano θα ανήκει σε όλους τους κατόχους Aprilia για την παραδοσιακή τελική παρέλαση.