Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Peugeot PM-01: Ο επόμενος urban legend των Γάλλων

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot PM-01: Ο επόμενος urban legend των Γάλλων

NEWSMOTO

Peugeot PM-01: Ο επόμενος urban legend των Γάλλων

NEWSMOTO

Η Peugeot Motocycles έφερε στην Ελλάδα τη νέα PM-01 για στιλάτες αστικές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η νέα εποχή στην Peugeot Motocycles δεν έφερε μόνο πολυτελή scooter, αλλά έβαλε στο κάδρο της μάρκας και μικρές μοτοσικλέτες πόλης. Η PM-01 είναι ένα τρανό δείγμα της γαλλικής φινέτσας και συνδυάζει την χρηστικότητα και τη διασκέδαση στις μετακινήσεις του αναβάτη.

Είναι αδύνατο να προσπεράσεις τη γαλλική μοτοσικλέτα, ιδιαίτερα όταν την κοιτάξεις από μπροστά με το πραγματικά μοναδικό φωτιστικό σώμα. Ο σχεδιασμός του προβολέα έχει έντονα φουτουριστικά στοιχεία, αλλά παράλληλα τιμάει την σχεδιαστική φιλοσοφία της Peugeot από το τμήμα των αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Οι χαρακτηριστικές «τρεις νυχιές» παίζουν το ρόλο των DRL και δεσπόζουν κάτω από το πολυγωνικό LED φωτιστικό σώμα, ενώ μοναδικά είναι τα ενσωματωμένα LED φλας στο πίσω μέρος. Στον νεανικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας συμβάλει και η έγχρωμη οθόνη TFT που έχει μπροστά στα μάτια του ο αναβάτης, η οποία έχει πολλές ενδείξεις με όμορφα γραφικά.

Ο κινητήρας του Peugeot PM-01 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 124,8 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 13,86 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και 11 Nm ροπής στις 7.500 σ.α.λ. Το μηχανικό σύνολο εκτός από τον υπέροχο βαθύ ήχο του, έχει πολιτισμένη λειτουργία και προσφέρει ικανοποιητικές επιταχύνσεις στη μοτοσικλέτα.

Advertisement

Για να κάνουν ασφαλή και διασκεδαστική τη μοτοσικλέτα οι μηχανικοί της Peugeot Motocycles έχουν επιλέξει ένα πολύ στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα το οποίο συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 280 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 240 χιλ. με ABS.

Advertisement

Η καινούρια μοτοσικλέτα της Peugeot Motocycles είναι πλέον στην Ελλάδα, ετοιμοπαράδοτη και διαθέσιμη για test ride. Η τιμή της είναι ανταγωνιστική και έχει οριστεί στις 4.400 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το cargo scooter της Peugeot Motocycles
Πατάει γκάζι στην Ελλάδα η Peugeot Motocycles
Αυτή είναι η PM-01 της Peugeot Motocycles

Advertisement