Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια νέα μοντέλα φέρνει στην Ελλάδα η VMoto το 2024

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια νέα μοντέλα φέρνει στην Ελλάδα η VMoto το 2024

NEWSMOTO

Ποια νέα μοντέλα φέρνει στην Ελλάδα η VMoto το 2024

NEWSMOTO

Η VMoto μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρικών δικύκλων με νέα μοντέλα μοτοσικλετών και scooter.

Advertisement
Advertisement

Η VMoto έχει δουλέψει πολύ μεθοδικά και στοχευμένα τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται σε θέση ισχύος στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο καθώς η εταιρεία από την Αυστραλία έχει επικεντρωθεί στο να προσφέρει στο κοινό ποιοτικά και χρηστικά δίκυκλα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης κάθε μορφής στην πόλη.

Το 2024 η εταιρεία έκανε ένα βήμα παραπάνω όσον αφορά την γκάμα της αναβαθμίζοντας υπάρχοντα μοντέλα και υλοποιώντας project που είχε παρουσιάσει το προηγούμενο διάστημα. Στην Ελλάδα πλέον έχουμε την ολοκληρωμένη γκάμα των VMoto διαθέσιμη μέσω της Motoway με πολλά νέα μοντέλα όπως το πρωτοποριακό Stash (6.750 ευρώ), την έκδοση Pro του TC Wanderer (4.316 ευρώ), την έκδοση Pro του TS Street Hunter (4.685 ευρώ) και του CPX Explorer (6.066 ευρώ).

Οι δύο εκδόσεις Pro των μοτοσικλετών TC Wanderer και TS Street Hunter έρχονται με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 4,1 kW και τελική ταχύτητα 90 χλμ./ώρα με διπλή μπαταρία για αυξημένη αυτονομία στα 90 χιλιόμετρα. Από την άλλη το επαναστατικό Stash είναι μια σπορ μοτοσικλέτα που βάζει νέα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Το Stash είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα 9 kW που χαρίζει τελική ταχύτητα 125 χλμ./ώρα στη μοτοσικλέτα. Η μπαταρία επίσης είναι αναβαθμισμένη με αυτονομία 180 χιλιομέτρων, ενώ αναρτήσεις και φρένα είναι κορυφαία για διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά.

Τέλος, στην Ελλάδα έφτασε το νέο CPX Explorer. Το δημοφιλές scooter έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα και παρέχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις στον αναβάτη. Ο κινητήρας αποδίδει πλέον 8 kW και η τελική ταχύτητα έχει ανέβει στα 105 χλμ./ώρα, ενώ η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 100 χιλιομέτρων με μία φόρτιση.

Τα scooter και τις μοτοσικλέτες της VMoto θα τα βρείτε στη Motoway.