Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πλησιάζει η ώρα του VMoto F01 (+video)

Ελλάδα 3:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλησιάζει η ώρα του VMoto F01 (+video)

NEWSMOTO

Πλησιάζει η ώρα του VMoto F01 (+video)

NEWSMOTO

Η VMoto ετοιμάζεται για τον ερχομό του ποιοτικού της ηλεκτρικού scooter F01 με αποσπώμενες μπαταρίες και κορυφαία οδηγική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαίρι του 2022 είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για πρώτη φορά το πρωτότυπο ηλεκτρικό scooter F01 της VMoto Soco. Στην πίστα του Mugello είχαμε κάνει μερικά χιλιόμετρα στη σέλα του scooter και αμέσως διαπιστώσαμε τη νέα, premium, προσέγγιση της εταιρείας στις αστικές μετακινήσεις.

Το F01 είναι ένα πρακτικό scooter ιδανικό για αστικές μετακινήσεις. Το μέγεθός του μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο εύρος αναβατών, ενώ οι χώροι τόσο για τα πόδια χάρη στο επίπεδο πάτωμα, όσο και στη σέλα είναι άφθονοι. Η VMoto ονομάζει τη νέα γενιά σχεδιασμού των scooter της C-Creative και βασίζεται στις καθαρές γραμμές, τις έξυπνες εργονομικές λύσεις και την πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας του F01 έχει απόδοση 4 kW και είναι σε θέση να επιταχύνει μέχρι και τα 75 χλμ./ώρα. Το βάρος του είναι στα 110 κιλά, ενώ η μπαταρία είναι αποσπώμενη και δίνει αυτονομία 80 χιλιομέτρων. Η VMoto δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης και δεύτερης μπαταρίας για αύξηση της αυτονομίας, ενώ η φόρτιση γίνεται σε έξι ώρες περίπου.

Ο ηλεκτροκινητήρας διαθέτει σύστημα ανάκτησης ενέργειας και δύο επιλογές οδήγησης, ενώ όλες οι πληροφορίες δίνονται μέσα από μια LCD οθόνη. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο scooter της VMoto, ωστόσο θα είναι σίγουρα μέσα στο 2023. Παράλληλα, θα υπάρχουν εκδόσεις και για κατηγορία L1 (50 κ.εκ.) και για L3 (125 κ.εκ.).

Advertisement

Βίντεο της παρουσίασης του VMoto F01.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κυνηγός της Super Soco (+video)
Super Soco CT3 2022
Κάτι τρέχει με τη Royal Enfield και την Stark