Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πόσα αξεσουάρ μπορείς να βάλεις σε μια Ducati Streetfighter V2

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα αξεσουάρ μπορείς να βάλεις σε μια Ducati Streetfighter V2

NEWSMOTO

Πόσα αξεσουάρ μπορείς να βάλεις σε μια Ducati Streetfighter V2

NEWSMOTO

Η Ducati παρουσίασε τη νέα σειρά αξεσουάρ και εξαρτημάτων για τη Streetfighter V2 που αναβαθμίζουν αισθητικά και ουσιαστικά τη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati έχει μεγάλη παράδοση στη δημιουργία αξεσουάρ για τα μοντέλα της έχοντας πολύ δυνατές συνεργασίες με επώνυμους οίκους βελτίωσης και κατασκευής after market εξαρτημάτων. Για το 2024 η πιο ολοκληρωμένη και δυνατή της γκάμα αξεσουάρ έρχεται για τη Streetfighter V2, την απόλυτα ικανή naked μοτοσικλέτα με το έντονο σπορ DNA.

Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας των 178 κιλών με τους 153 ίππους, η Ducati προσφέρει άφθονα αξεσουάρ για όλες τους τομείς της Streetfighter V2. Η αρχή γίνεται από τη συνεργασία με τη Rizoma. Η Rizoma έχει αναλάβει να σχεδιάσει μια σειρά από εξαρτήματα όπως καθρέπτες με αεροδυναμικό σχεδιασμό από αλουμίνιο και δοχεία υγρών συμπλέκτη και φρένων σε 3D εκτυπωτή.

Πολύ ιδιαίτερες είναι και οι μανέτες της Rizoma που περιλαμβάνουν προστατευτικό στην πλευρά του φρένου μειώνοντας το βάρος και αυξάνοντας την ασφάλεια. Στον εμπρός τροχό επίσης συναντάμε προστατευτικό πτώσης τοποθετημένο στο κέντρο του τροχού, όπως και τάπα βενζίνης κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα εξαρτήματα αλουμινίου της Rizoma, η Ducati έχει φροντίσει να γεμίσει μα ανθρακονήματα τη Streetfihter V2. Στη λίστα των αξεσουάρ συναντάμε εμπρός φτερό, αεροδυναμικά φτερά και πίσω φτερό από ανθρακονήματα, όπως και μια minimal σχεδιασμένη βάση πινακίδας επίσης carbon.

Το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει με το ειδικά σχεδιασμένο τελικό εξάτμισης μόνο για τη Streetfigter V2. Την εξάτμιση έχει κατασκευάσει και εξελίξει η Akrapovic και εκτός από τη μείωση κατά 5 κιλά σε βάρος, αυξάνει την απόδοση κατά 2,5% στην ισχύ και 9% στη ροπή. Όλα τα εξαρτήματα της naked ιταλικής μοτοσικλέτας θα τα βρείτε στην επίσημη σελίδα της Ducati.