Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πόσα θα δίνατε για αυτή την Aprilia Leonardo;

Ελλάδα 21:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσα θα δίνατε για αυτή την Aprilia Leonardo;

NEWSMOTO

Πόσα θα δίνατε για αυτή την Aprilia Leonardo;

NEWSMOTO

Εάν τα χρώματα και οι χορηγοί κάτι σας θυμίζουν, μπορείτε να φανταστείτε γιατί κάνουμε αυτήν την ερώτηση.

Advertisement
Advertisement

Στις μέρες μας τα scooter αποτελούν την ευκολότερη και αμεσότερη λύση εάν θες να μετακινηθείς στην πόλη. Ακριβώς όμως επειδή είναι από τα πιο ευέλικτα οχήματα που υπάρχουν, αξιοποιούνται και στα περίχωρα κάθε πίστας της Formula 1.

Με scooter πολλές φορές ένας οδηγός αποχωρεί από την πίστα και γυρνάει στο γκαράζ της ομάδας του. Και εξαίρεση από αυτό δεν αποτελούσε ούτε ο Μίκαελ Σουμάχερ πίσω στο 2004.

Τότε, στο Grand Prix του Μονακό είχε ένα Aprilia Leonardo για τις μετακινήσεις του εντός και γύρω από τα paddock και τους δρόμους του Μονακό (είναι σιρκουί πόλης ως γνωστόν).

Advertisement
Advertisement

Το ιταλικό scooter είχε αρχικά ταξινομηθεί το 2003, αλλά το 2004 έλαβε τα χρώματα και τους τότε χορηγούς της Scuderia Ferrari. Κάπως έτσι, παρουσιάστηκε στον Σουμάχερ ως το όχημα για τις μικρομετακινήσεις του στο Μόντε Κάρλο.

Πρόσφατα, αυτό το Aprilia Leonardo πουλήθηκε σε δημοπρασία μέσω του Monaco Car Auctions για 14.160 ευρώ!

Μάλιστα, ο οίκος δημοπρασιών το περιέγραψε κατά την εκδήλωση ως «μία μοναδική ευκαιρία» και από ό,τι φαίνεται κάποιος είχε την πολυτέλεια να αποκτήσει ένα scooter 150 κ.εκ. (12 ίππων) με χρήματα με τα οποία μπορείς να αποκτήσεις μεγάλη μοτοσικλέτα.

Advertisement

Από την άλλη, όταν πρόκειται για ένα όχημα που το έχει χρησιμοποιήσει ο κατά πολλούς κορυφαίος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, είναι δύσκολο να κατηγορήσεις αυτόν που είχε τα χρήματα να το αποκτήσει.