Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό Zontes D350; (+video)

Ελλάδα 2:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό Zontes D350; (+video)

NEWSMOTO

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό Zontes D350; (+video)

NEWSMOTO

Το σπορ scooter Zontes D350 με τον πανίσχυρο κινητήρα και τον πλήρη εξοπλισμό θα προσγειωθεί τον επόμενη μήνα στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Το τέταρτο scooter που ενσωματώνει στην γκάμα της η Zontes στην Ελλάδα είναι το καινούριο D350. Πρόκειται για ένα ισχυρό σπορ scooter προσανατολισμένο στην απολαυστική οδήγηση και τις καλές επιδόσεις, πάντα με την ποιότητα και τον τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό της premium κινεζικής μάρκας.

Το βασικό στοιχείο του νέου D350 είναι ο κινητήρας των 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 37 ίππους και 38 Nm ροπής. Οι επιδόσεις που χαρίζει το μηχανικό σύνολο στο scooter είναι κορυφαίες, ενώ η Zontes έχει τοποθετήσει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης στο 350D για μεγαλύτερη ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Η μετάδοση γίνεται μέσω ψεκασμού της Bosch και το βάρος του scooter είναι στα 188 κιλά γεμάτο.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να αναβαθμίσει την εμπειρία οδήγησης σε σχέση με το ήδη εξαιρετικό E350, η Zontes τοποθέτησε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χιλ. εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω διαδρομής 38 χιλ. Τα φρένα έχει αναλάβει σύστημα της J.Juan με ακτινικές δαγκάνες σε δίσκους 268 χιλ. εμπρός, ενώ στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει ABS. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, με ζάντες ελαφρού κράματος.

Για τον εξοπλισμό δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Zontes που μας έχει συνηθίσει σε υψηλού επιπέδου τεχνικές λύσεις. Στο νέο D350 λοιπόν θα συναντήσει κανείς σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless 3.0) νέας γενιάς, δύο χαρτογραφήσεις στον κινητήρα, μεγάλη TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, διπλή θύρα USB, χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος, LED φώτα και χειρόφρενο.

Advertisement

Το νέο Zontes 350D αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2023 στην άκρως ανταγωνιστική τιμή των 4.795 ευρώ.

Advertisement

Το δυναμικό Zontes D350.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα η Daytona G200 με τιμή-πρόκληση
Νέα χρονιά, νέες τιμές για Daytona και Zontes
Δοκιμή: Zontes E350

Advertisement