Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Προσοχή! Ακολουθεί μήνυμα ζωής (+video)

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσοχή! Ακολουθεί μήνυμα ζωής (+video)

NEWSMOTO

Προσοχή! Ακολουθεί μήνυμα ζωής (+video)

NEWSMOTO

Η Αχαϊκή λέσχη μοτοσικλετιστών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέλνουν ηχηρό μήνυμα για χρήση κράνους στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Με ένα πολύ δυνατό βίντεο που η δημιούργησε η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησε η νέα προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη χρήση κράνους. Με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων της μοτοσικλέτας, του αθλητισμού και των τεχνών, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι το κράνος είναι ικανό να καθορίσει το αν θα είμαστε ζωντανοί ή νεκροί μετά από ένα ατύχημα.

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο νέοι άνθρωποι να συναντιούνται και να πηγαίνουν μια βόλτα με τη μοτοσικλέτα. Δε φοράνε όμως κράνος και το ατύχημα που ακολουθεί είναι μοιραίο. Ο χρόνος γυρίζει πίσω και το βίντεο επαναλαμβάνεται αυτήν τη φορά με το αγόρι και το κορίτσι να φοράνε το κράνος και τον εξοπλισμό του. Το ατύχημα επαναλαμβάνεται, αλλά αυτήν τη φορά οι δύο νεαροί είναι ζωντανοί και συνεχίζουν τη ζωή τους.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι είναι αδιανόητο να ρισκάρεις τη ζωή σου μη φορώντας το κράνος και τον εξοπλισμό σου. Η άτυχη στιγμή μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, καλό είναι λοιπόν να μην αφήσουμε στην τύχη τη ζωή μας – να έχουμε εμείς τον έλεγχό της απολαμβάνοντας το ομορφότερο όχημα στον κόσμο που είναι η μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement