Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

QJMotor SRK 125S: Λάτρης της καθημερινότητας

Ελλάδα 7:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

QJMotor SRK 125S: Λάτρης της καθημερινότητας

NEWSMOTO

QJMotor SRK 125S: Λάτρης της καθημερινότητας

NEWSMOTO

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας SRK της QJMotor έρχεται να δώσει σπορ ώθηση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η QJMotor μπορεί να έχει γίνει γνωστή για τα μεγαλύτερα adventure μοντέλα της ωστόσο διαθέτει στην γκάμα της και αρκετά μικρά δίκυκλα στα 125 κ.εκ. Ένα από αυτά είναι το SRK 125S, ένα σπορ naked μοντέλο το οποίο έχει στόχο να καλύψει τις καθημερινές σας μετακινήσεις με στυλ, αλλά και με διασκεδαστικές οδηγικές στιγμές.

Ένα από τα δυνατά σημεία της μοτοσικλέτας είναι η εμφάνισή της που είναι ακολουθεί μια νεανική και αθλητική δομή. Ο επιθετικός προβολέας στο εμπρός μέρος, τα αιχμηρά πλαϊνά πλαστικά και η ανυψωμένη ουρά δεν περνάνε απαρατήρητα και δημιουργούν ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Παράλληλα η QJMotor έχει προσέξει την εργονομία και την άνεση της μοτοσικλέτας προκειμένου ο αναβάτης να μένει χαλαρός στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. με απόδοση που φτάνει τους 15 ίππους και τα 12,1 Nm ροπής. Εκτός από τις καλές επιδόσεις, είναι και πολύ οικονομικός με την QJMotor να αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 2,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Το πλαίσιο είναι περιμετρικό δύο δοκών από ατσάλι και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 35 χιλ. και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 260 χιλ. εμπρός και έναν δίσκο 240 χιλ. πίσω με ABS.

Advertisement

Στον εξοπλισμό, το νέο SRK 125 S διαθέτει φώτα LED, οθόνη TFT με πλούσιες πληροφορίες και αυτόματη προσαρμογή ανάλογα με το εξωτερικό φως και ρεζερβουάρ 10 λίτρων.

Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 2.995 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της QJMotor.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στενή επαφή με το QJMotor SRT 800X
Αυτά είναι τα 125άρια της QJMotor (+video)
Αγγίξαμε το QJMotor SRK 400